FC Zwolle kan de titel vergeten

|   Laatste wijziging

FC Zwolle heeft de uitwedstrijd in Waalwijk tegen RKC met 2-0 verloren. Door het verlies kan Zwolle zich definitief richten op de nacompetitie.

Door een winst op RKC Waalwijk hadden de Zwollenaren nog enig zicht op het kampioenschap kunnen hebben, maar het verschil in punten (8 alweer)met koploper Volendam, dat met 3-6 bij AGOVV won, is nu teveel. Reuser scoorde in de 14e minuut de 1-0.  In de 77 minuut was het Benson die de 2-0 noteerde. RKC moest het in eigen huis in een ware topper opnemen tegen de nummer vier van de ranglijst FC Zwolle. De Waalwijkers die in de afgelopen weken een flinke voorsprong uit handen gaven, hadden vrijdagavond geen kind aan de Zwollenaren.

Meer foto’s van RKC Waalwijk – FC Zwolle bij ‘Lees verder’

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

12 gedachten over “FC Zwolle kan de titel vergeten”

  1. everse
    wereldtrainer, maar 8 punten achter op nr 1 en 2 en voor de honderdduizendste keer nacompetitie. Dit heeft nog nooit een trainer van zwolle gepresteerd. Ik stel voor: een contract voor het leven! 😛

  2. @Larry

    Natuurlijk heeft Jongsma lol. Hij gaat bij RKC in de eerste divisie al meer verdienen dan bij FC Zwolle en als RKC promoveert vaart hij daar financieel helemaal wel bij. Zo’n speler is echt niet meer met zijn hart en gedachten bij FC Zwolle.

  3. Jammer dat ze verloren hebben.
    Ik blijf erbij,zins dat gedoe met Everse is het minder gegaan met FC Zwolle. Bedankt van Vliet.
    Dat word weer jaren lang, in een nieuw stadion in de eerste divisie

  4. @ jan.p.:
    Vind ik niet, ik geef eerder de schuld aan de bekerwedstrijd tegen Feyenoord. Na die wedstrijd is de scherpte en vorm volledig verdwenen. Helaas maar waar…een kampioenschap zou natuurlijk leuk zijn geweest, allicht. Maar ik treur niet hoor…als ik zie vanaf waar we gekomen zijn kan ik maar 1 ding concluderen: TROTS OP ZWOLLE!

  5. Ze hadden die periode nooit moeten halen,de zondag na Feyenoord. 😉

    Gekheid natuurlijk,maar wat ik wel denk is dat onze fc niet om kaan gaan met de druk van “moeten winnen”RKC kan het al niet laat staan deze jonge ploeg van Everse,we moeten tevreden zijn met de prestaties die ze geleverd hebben.

  6. eerst gaat jongsma op de foto in een rkc shirt ,laat zich nu weer lachend fotograferen met rkc mensen,dat is pas respectloos naar de club die hem weer een kans heeft gegeven in het betaalde voetbal.inderdaad hij heeft een aandeel in de wederopstanding van zwolle en bedankt daarvoor,maar sinds ie heeft getekend bij waalwijk raakt ie geen pepernoot meer en daarom zeg ik niet meer opstellen.

Reacties zijn gesloten.