Truilen in Zwolle op Warme Truiendag

Foto van auteur

Zwolle – Op vrijdag 15 februari is het Warme Truiendag en dat vieren we in stijl bij Buitensporig Zwolle. Kom truilen ruilen, breien en warme chocolademelk drinken bij Buitensporig Zwolle! Elk jaar weer gaat Nederland op deze dag energieverspilling te lijf: door de verwarming lager te zetten en een warme trui aan te trekken, besparen we tot wel 6% CO2 per graad. Hou jezelf warm bij Buitensporig Zwolle en kom #truilen, #samenbreien en aangenaam wachten.

#Truilen?
Ja, truien ruilen! Geheel in het teken van Warme Truiendag kun je jouw oude trui doneren of ruilen voor een ander exemplaar. Als je liever zelf een nieuwe trui wilt maken, kun jij je aansluiten bij de dames van Handwerkcafé Zwolle, die de hele dag aanwezig zijn om te breien en te haken. Initiatiefnemers Gooitske Zijlstra en Saar van der Spek zullen aanwezig zijn om heerlijke warme chocolademelk en dampende koppen thee uit te delen. Je bent van harte welkom bij Warme Truiendag op 15 februari tussen 10:00 en 16:00 bij Buitensporig Zwolle!

Wachten op het station? Niks aan! Op station Zwolle is het soms ook onoverkomelijk dat mensen moeten wachten op hun trein. Buitensporig is een nieuwe, tijdelijke plek (oude Bruna-locatie) in de stationshal van Zwolle, waar je aangenaam kunt wachten. Op de volgende trein, op reisgenoten of tot de regen is gestopt.

Om het wachten wat te verzachten, vinden er allerlei verschillende activiteiten en programma’s plaats. Van muziek, workshops, exposities en lezingen tot debatten, misschien wel een puzzelmarathon, een yogasessie of een pop-up kapper. Er kan heel veel, als het maar openbaar toegankelijk én een beetje Buitensporig is… Buitensporig Zwolle bedenkt de programmering bij voorkeur niet zelf, maar vooral met buurtbewoners, passanten, ondernemers, kunstenaars en bedrijven. En misschien wel met jou!

Kijk hier voor meer informatie over Buitensporig

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)