NK Tafeltennis 2019 in Zwolle

Foto van auteur

Door Redactie

Shuohan Men
Foto: NTTB

Zwolle – De jaarlijkse Nederlandse Kampioenschappen Tafeltennis 2019 worden zoals ieder jaar weer gespeeld in het eerste weekend van maart. Al voor de zevende keer op rij vormt Landstede Sportcentrum in Zwolle op zaterdag 2 en zondag 3 maart het schitterende decor voor dit altijd zeer spectaculaire evenement vol toptafeltennis.
Op beide dagen strijden de beste spelers en speelsters van ons land, waaronder ook onze internationals, vanaf 10.00 uur om het Nederlands Kampioenschap. Ewout Oostwouder verdedigt zijn titel in het Heren Enkelspel en de zeer talentvolle Shuohan Men begint als Nederlands Kampioen bij het Vrouwen Enkelspel aan het toernooi. Ook worden de prijzen verdeeld in de categorieën Heren Dubbel, Dames Dubbel en Gemengd Dubbel.Op zaterdag wordt om 16.00 uur de eindstrijd van het Gemengd dubbel gespeeld en zondag starten de overige finales vanaf 14.00 uur.
NK Magazine
Alles wat u voorafgaand aan het toernooi moet weten, leest u in het splinternieuwe digitale NK Magazine 2019. Dit magazine staat vol met onder meer verhalen over spelers, vrijwilligers en scheidsrechters, de historie van het toernooi en NK-feiten. Lees het NK Magazine 2019.
De loting voor het NK 2019 vindt plaats op dinsdag 26 februari. Alle overage informatie over het toernooi is te vinden op de www.nktafeltennis.nl.
Per dag zijn er tickets voor dit jaarlijkse topevenement te koop vanaf €6,50.
Een Passe Partout voor twee dagen spektakel is te verkrijgen vanaf €10,00.
Tickets zijn te bestellen via de site van het NK Tafeltennis.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)