Kwalificaties Overijsselse Padelkampioenschappen bij TVZ 750 in Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – De kwalificaties voor de Overijsselse padelkampioenschappen vinden plaats bij tennis- en padelvereniging TVZ 750 in Zwolle.

De kampioenschappen zijn van 27 t/m 31 maart. Inschrijven kan nog tot en met zaterdag 19 maart of tot het maximaal aantal deelnemers is bereikt. “Wij vinden het een eer dat deze kwalificatierondes op ons park worden gespeeld. Wij hebben nu bijna een jaar padelbanen en merken dat het een groot succes is, we zijn benieuwd of wij ook kampioenen in huis hebben,” aldus Lambert Seine, voorzitter van TVZ 750.

Bij de padelkampioenschappen wordt er gespeeld in verschillende categorieën en niveaus. Aanmelden kan als heren, dames of gemend duo in de categorieën A (rating 1-3), B (rating 4-5), C (rating 6-7) en D (rating 8-9) met uitzondering van 100a, hier wordt geen gemengd dubbel gespeeld.

Naast de kwalificatiewedstrijden bij TVZ 750 in Zwolle zullen er ook kwalificaties gespeeld worden in Deventer, Enschede en Almelo. De winnaars van de kwalificaties/poules spelen van 1 t/m 3 april de finales bij Tennis & Padel Colmschate in Deventer.

Tennis- en padelverening TVZ 750 ligt centraal tussen de woonwijken Aalanden, Holtenbroek en Stadshagen. Momenteel zijn er acht verlichte kunstgras-tennisbanen en twee padelbanen. In het voorjaar van 2022 zullen er nog twee padelbanen aangelegd worden, daarnaast zullen enkele tennisbanen geheel vernieuwd worden.

Aanmelden voor de kwalificatiewedstrijden en meer informatie via: TVZ 750

Foto's 2
Kwalificaties Overijsselse Padelkampioenschappen bij TVZ 750 in Zwolle
Kwalificaties Overijsselse Padelkampioenschappen bij TVZ 750 in Zwolle

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)