Vrijwilligers gezocht: help mee in Nooterhof Zwolle vanaf april 2019

Foto van auteur

Foto: Ingezonden foto

Zwolle – Het park Nooterhof is al jaren een prachtige plek voor iedereen die houdt van rust en groen. Ook voor kinderen een fijne plek om te spelen en de natuur te ontdekken. Het park bestaat uit meerdere tuinen waaronder een kruidentuin, een vergeten groentetuin, een waterspeeltuin en grasvelden.

Op dit moment is het het park Nooterhof gesloten door vertrek  van de vorige beheerder.  Aan de Milieuraad is -samen met andere Zwolse natuurorganisaties- gevraagd om het park Nooterhof en ook het Earthship (theehuis) in 2019 met vrijwilligers een paar dagen per week open te stellen. Er zijn veel mensen nodig om dit mogelijk te maken. 

Heb jij tijd en vind je het leuk om een dagdeel per week of per twee weken of maand mee te helpen en een aanspreekpunt te zijn? Via de gemeente ben je verzekerd en er is er is ondersteuning en begeleiding vanuit de Milieuraad Zwolle.

Wat kun je zoal  doen:  Koffie, thee of limonade schenken in het Earthship. Gasten wegwijs maken en informatie geven over wat er te doen is in het park. Meehelpen met diverse activiteiten die er georganiseerd gaan worden. Toezicht houden over het gebruik van het park. Meehelpen met onderhoud van kruidentuin. Klussen aan materiaal..

De openingstijden van het park: april t/m oktober 2019 zijn woensdagmiddag, vrijdagmiddag, zaterdagochtend, zaterdagmiddag, zondagochtend, zondagmiddag.

Heb je belangstelling om een dagdeel te helpen? Bel of stuur een mailtje naar Michiel van Harten via  info@milieuraadzwolle.nl

Foto's 2
Vrijwilligers gezocht: help mee in  Nooterhof Zwolle vanaf april 2019 - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Vrijwilligers gezocht: help mee in  Nooterhof Zwolle vanaf april 2019

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)