SP Zwolle nu al in feeststemming

Foto van auteur

De SP afdeling Zwolle viert ‘Oud en Nieuw’ op 22 november en nodigt Zwolle uit om in de vreugde te delen. Het SP bestuur hierover: “Op 22 november heeft de SP iets te vieren! Dat is nu al zeker en het kan alleen maar nog mooier worden. De eerste winst is al dat we afscheid mogen nemen van een (Oud) kabinet dat ons de afgelopen vier jaren met vallen en opstaan door een periode van afbraak heeft geleid.”

“Vooral het ‘vallen’ is nadrukkelijk in beeld want we zitten nu al met de derde versie van het kabinet in slechts vier jaar. Leven we dan toch in Italië?” Vervolgens: “We gaan er van uit dat de komende vier jaren (Nieuw) beter worden want de SP groeit explosief. Na drie kabinetten Balkenende met de bekende asociale signatuur kan het ook eigenlijk niet anders dan beter worden”, zegt de SP in Zwolle. Of Nederland daadwerkelijk iets te vieren heeft blijft nog even een verrassing maar voor de SP is het nú al zeker dat het een overwinningsfeestje zal zijn. Een medaille is al gegarandeerd en het kán een gouden worden.”

 

Daarom wil het SP bestuur de SP-leden en sympathisanten graag uitnodigen om de grote finale van de verkiezingen mee te beleven in café De Belgische Keizer (Melkmarkt 58). Van 20.00 uur tot sluitingstijd staat daar een groot scherm waarop het vuurwerk en de tellingen van minuut tot minuut gevolgd worden. Er is volop gelegenheid om de spanning te blussen met een drankje.

 

Het wordt volgens een optimistisch SP bestuur een avond waarop alvast een voorschot genomen wordt op een betere en rechtvaardiger toekomst. En dat doen ze in een sfeer van gezelligheid en solidariteit! Het belooft een zéér spannende, ontspannen avond te worden, ze gáán er voor op 22 november!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “SP Zwolle nu al in feeststemming”

  1. Een beetje voorbarig, de SP valt tijdens de verkiezingen hard terug omdat de beoogde nieuwe zetels weer terug gaan naar PvdA. Ook dit is trouwens jammer. LAAT SP EN PVDA niet de grootste worden in Zwolle.

  2. Al dat SP gelul is nergens op gebaseerd. De SP is ook niets anders dan selectief sociaal. Als je opkomt voor een kleine groep minder welgestelden, hoef je nog niet direct d?© sociale partij van Nederland te zijn. Bovendien laten de werkelijke feiten wel zien dat Nederland er niet zo slecht voor staat als Marijnissen ons doet geloven. Man half Nederland ligt in de goot volgens die vent! Maarja, das altijd makkelijk scoren. SP in de regering = snel weer stemmen. Bovendien lijkt Jan niets te dol om maar aan de macht te komen, zelfs met een coalitie van 5 partijen! Een stabiele regering vormen lijkt me belangrijker dan met alle geweld te willen regeren. Nee, de SP is het contact met de werkelijkheid allang kwijtgeraakt…

  3. @Chris
    Alle partijen in ons kikkerlandje berijden vaak tot vervelens toe hun eigen stokpaardjes. Is dat dan ?³?³k allemaal ‘gelul’? Moet haast wel h?©?

Reacties zijn gesloten.