Verkiezingen 22 november Zwolle

Foto van auteur

A.s. woensdag 22 november vinden de Tweede Kamerverkiezingen plaats. Welke politieke partij wordt er in Zwolle de grootste, wie zijn de winnaars deze dag en wie de verliezers ? Weblog Zwolle zal woensdag de gehele dag zijn bezoekers geregeld op de hoogte houden van de allerlaatste ontwikkelingen in Zwolle.

Krijgt de PvdA de meeste stemmen in Zwolle?

Weblog Zwolle zal de meningen en de tussentijdse peilingen in de stad publiceren. Ook zullen fotografen de actuele website van recente kiekjes voorzien, en natuurlijk zal Weblog Zwolle de uitslag van de verkiezingen in Zwolle zo snel als mogelijk op de website plaatsen. Houdt daarom deze website nauwlettend in de gaten de komende dagen !!

7 gedachten over “Verkiezingen 22 november Zwolle”

  1. Kan die vent toch niet serieus nemen. Ook voor de kiezer is niet echt duidelijk wat ie nou wil: regeren met CDA, of toch een linkse coalitie. Of toch maar weer in de oppositie?

  2. ik vind het raar dat men maar kan kiezen met wie men wil regeren.
    gewoon de drie partijen met de meeste stemmen moeten het samen gaan doen….hoezo nu willen…de kiezer kiest toch….ze gaan dan met zn drie?┬źn hun best maar doen
    denk ik nu zo gek, wat jullie?

  3. In tegenstelling tot b.v. de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen begin dit jaar laat de gemeente vandaag geen tussentijdse opkomstpercentages weten. Dat wordt vanavond, met de uitslag in Zwolle, rond 21.45 bekend gemaakt.

Reacties zijn gesloten.