Inbrekers bezoeken Wipstrik

Foto van auteur

Dinsdagochtend bleek dat er die nacht een reeks woninginbraken is gepleegd in de Oliver van Noortstraat en Abel Tasmanstraat. In de O. van Noortstraat werd er in drie woningen ingebroken.

Uit de ene woning werden diverse pasjes, sieraden en een mobiele telefoon weggenomen en uit de tweede woning een schoudertas met diverse spullen waaronder een portemonnee en enkele sieraden weggenomen. Later werd elders in de straat de tas teruggevonden. Alleen de portemonnee was weggenomen. Uit de derde woning werd ook een tas weggenomen. Ook deze werd teruggevonden en daaruit werd niets vermist. In de Abel Tasman werden zes woningen ‘bezocht’.

Er werden portemonnees, een mobiele telefoon en sieraden weggenomen In twee gevallen werd niets weggenomen, maar was het wel duidelijk dat er iemand binnen was geweest. In één geval bleef het bij een poging. Het is nog onduidelijk hoe de daders(s) is (zijn) binnengekomen. Er zijn geen braaksporen aangetroffen en het is duidelijk dat in de meeste gevallen het nachtslot van de voordeur niet was afgesloten. 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Inbrekers bezoeken Wipstrik”

  1. Wat en rot manier om erachter te komen hoe belangrijk het nachtslot is(ook overdag).
    Het is niet te hopen dat men met sleutels is binnen gekomen want dan kun je alle sloten weer gaan vervangen.

Reacties zijn gesloten.