FC Zwolle wint in Helmond

|   Laatste wijziging

Helmond – FC Zwolle heeft de laatste wedstrijd van de competitie gewonnen van Helmond Sport. In Helmond werd het 0-2 voor Zwolle.

Helmond mocht nog hopen op de vijfde plaats, maar dan had de ploeg niet mogen verliezen. Op eigen veld zagen de mannen van coach jan Poortvliet FC Zwolle na rust, in het laatste kwartier, winnen dankzij twee doelpunten van Anton Jongsma. FC Zwolle kan zich nu opmaken voor de Play-Offs om langs deze weg promotie naar de eredivisie te bewerkstelligen. Op 1 mei, in de tweede ronde van de Play-Offs, start FC Zwolle in het Oosterenk stadion tegen Den Bosch. 4 mei is de return bij de Brabanders.

Indeling play-offs om degradatie en promotie

Eerste ronde play-offs (twee duels)

A: TOP Oss Helmond Sport
B: Go Ahead Eagles ADO Den Haag
 
Tweede ronde play-offs (best of three)

A: Go Ahead Eagles-ADO Den Haag Nummer 17 Eredivisie
B: MVV RKC Waalwijk
C: FC Zwolle FC Den Bosch
D: TOP Oss-Helmond Sport Nummer 16 Eredivisie
 
Derde ronde play-offs (best of three)

Winnaar A Winnaar B
Winnaar C Winnaar C

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “FC Zwolle wint in Helmond”

  1. Op eigen veld zagen de mannen van coach jan Poortvliet FC Zwolle na rust, in het laatste kwartier, winnen dankzij twee doelpunten van Anton Jongsma.

    Gelukkig is Anton Jongsma weer uit z’n dipje zo te zien. 🙂
    Kan ie FCZ mooi nog de Eredivisie in helpen. 😉

    Of zijn er nog respectloze commentaren van de bijziende zoete-koek-slikkers…? >:( :'( 😀

  2. Hij was toch ook wel zo erg uit vorm dat het niet erger kon bijna Larry, maar het zou mooi zijn als hij ons de Ere divisie in schopt, dan heeft ie zelf namelijk helemaal niets en voetbalt ie gewoon weer eerste divisie 😉 😛

  3. TOP Oss speelt in de eerste ronde van de play-offs op 22 april tegen Helmond Sport. De return is op 26 april. Go Ahead Eagles komt in de eerste ronde uit tegen ADO Den Haag. In de tweede ronde spelen MVV en RKC Waalwijk tegen elkaar. FC Zwolle neemt het op tegen FC Den Bosch. In deze ronde stromen ook de nummers zestien en zeventien van de eredivisie in.

    Programma play-offs: eerste ronde: 22/4: Go Ahead Eagles – ADO Den Haag, TOP Oss – Helmond Sport; 26/4: ADO Den Haag – Go Ahead Eagles, Helmond Sport – TOP Oss.

    FC Update [/url]

Reacties zijn gesloten.