Wegwerkzaamheden bij Buurtschap Haerst

Foto van auteur

Zwolle – Van maandag 5 tot en met vrijdag 9 mei vinden werkzaamheden plaats aan De Doornweg, vanaf de Lichtmisweg tot aan de grens van Hasselt. Tijdens de werkzaamheden is de weg gestremd voor doorgaand verkeer.

De werkzaamheden bestaan uit frezen en het aan weerszijden van de weg aanbrengen van bermbeton over een lengte van 6,5 kilometer. Bermbeton maakt een slechte berm steviger en draagt bij aan een grotere verkeersveiligheid. Ter hoogte van de woningen komen geen betonribbels.

Omleidingsroute

Tijdens de week is de weg afgesloten voor doorgaand verkeer. Verzocht wordt om te rijden via de A28 en N377. De omleidingsroute wordt aangeven met bebording. Bewoners van de Doornweg blijven bereikbaar.

Vervallen bushaltes

Tijdens de werkzaamheden rijdt streeklijn nummer 70 van Connexxion een aangepaste route, via de Haersterbroekweg. Hierdoor komen de haltes gelegen tussen halte Vechterstrand in Zwolle tot aan halte Zandvoortweg in Hasselt tijdelijk te vervallen.

Wielerwedstrijd

Voor de wielerwedstrijd van de Hanzerenners uit Zwolle ´s avonds op 7 mei is het weggedeelte tussen de Ordelseweg en Lichtmisweg geheel afgewerkt.