Be Quick ’28 tot de na-competitie verwezen

Foto van auteur

Staphorst – HHC Hardenberg heeft zaterdagmiddag de titel geprolongeerd in de hoofdklasse C. De ploeg van trainer Michel Jansen versloeg in een echte kampioenswedstrijd waarbij nagenoeg niets op het veld ’te beleven viel’  V.V . Staphorst met 1-3.


Uitbundig feest zaterdagmiddag in Staphorst, Zwollenaar Tom IJzerman ( midden ) in extase na het behalen van de titel

HHC hadden aan een punt voldoende om naaste belager Be Quick ’28 definitief af te schudden. HHC was gedurende het seizoen de meest constante ploeg. Tot de 16e speelronde was HHC ongeslagen en werd er tussentijds slechts gelijkgespeeld tegen Be Quick (2-2) en ONS Sneek (1-1). De 0-2 thuisnederlaag tegen Be Quick ’28 luidde een mindere periode in met wisselende resultaten. Datzelfde Be Quick profiteerde optimaal van de misstappen en kwam zelfs op gelijke hoogte met HHC Hardenberg. In de slotfase van de competitie herpakten de bewoners van Sportpark De Boshoek zich echter op imponerende wijze met een klinkende 9-1 thuiszege op VVOG als uitschieter. Omdat de Zwollenaren links en rechts wel punten verspeelden, kwam prolongatie van de titel vervolgens niet meer in gevaar. In de titelstrijd bij de zaterdagamateurs neemt HHC Hardenberg het op tegen FC Lisse (kampioen hoofdklasse A) en Spakenburg (kampioen hoofdklasse B).

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

9 gedachten over “Be Quick ’28 tot de na-competitie verwezen”

 1. Zag hem 1x met rood vertrekken vanaf veld 1 in het mooie W.holte. Hij speelde met Zwolle-2. René kwam net aanlopen en had de aanleiding gemist :'( Toch, met een goede trainer, kan hij volgens mij ook voor Zwolle nog veel betekenen.

 2. Marco
  Aan de eerste reactie te lezen gaat het hier om Marco Nieuwenhuis..lekker flauw om je zo af te geven binnen het Zwolse..je zat zelf toch ook altijd bij Vv. Berkum…….. ;D nee dat zijn dan de toppers als je zo gaat beginnen…

 3. Wie ben jij dan KJ dat je hem zo aanvalt?
  Hier is in elk geval al tientallen jaren geen woord aan gelogen!!!

  BEQ, Is dat niet die ploeg die op de training evenveels supporters heeft als tijdens de wedstrijd?

 4. Waarschijnlijk een Be-Quick adept, moet je een lijstje met namen van gerenomeerde ex-Be Q. ers die het helemaal oneens zijn met het beleid; alles naar het 1e en die stichting is nog falliet ook (schijnt het). Sommigen krijgen zelfs een hekel aan hun ouwe cluppie…….

  Tuurlijk geef ik geen namen en hoop ik ook dat elke Zwolse club zo hoog mogelijk eindigd, maar wat daar op beleidsterrein allemaal gebeurd….. D’r hoeft maar de helft van waar te zijn dan zou het al nooit mijn club kunnen worden.

Reacties zijn gesloten.