Fietsster beroofd van tas in Stadshagen

Foto van auteur

Zwolle – Op vrijdag 9 mei rond 17.00 uur werd op de Klokkengieterlaan ter hoogte van de kruising met de Goudsmidstraat een 34-jarige fietsster uit Zwolle beroofd van haar tas. De vrouw fietste samen met haar kinderen in de richting van de rotonde toen ze voelde dat er aan haar fiets getrokken werd.

Omdat ze dacht dat het één van haar kinderen was die achter haar fietsten reageerde ze niet direct. Vlak daarna werd ze gepasseerd door een scooter met twee personen waarvan één haar tas in de hand had. Deze tas had in haar linker fietstas gezeten. De scooter ging er vandoor via de Goudsmidstraat in de richting van de Drapenierlaan. Een getuige die de beroving zag gebeuren is de scooter nog te voet achterna gegaan, maar raakte hem al snel kwijt. In de tas zaten onder andere een portemonnee, sleutels, mobiele telefoon en diverse pasjes. De tas werd later die avond afgegeven bij het politiebureau.

Alles zat nog in de tas met uitzondering van de portemonnee en de mobiele telefoon. De lege portemonnee en een aantal pasjes werden nog weer later die avond teruggevonden in de Aa-landen. Een onderzoek naar de daders van deze beroving is opgestart.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “Fietsster beroofd van tas in Stadshagen”

  1. Zal allemaal wel weer kansloos zijn. Als er stiekum fotootjes met de gsm moeten worden genomen voor de sensatie; duiken ze ineens overal op. En fatsoenlijke beschrijving van dader(s), hun vervoermiddel of kentekens blijkt ineens heel veel moeilijker!

  2. Ik kan me er echt KWAAD om maken, dat dit soort gasten geen betere en eerlijkere manier heeft om aan hun geld te komen.

    Ik weet, dat je dit altijd en in iedere maatschappij zult blijven houden, maar als we ook maar enigszins in de gelegenheid zijn (zoals via dit weblog) moeten we het nooit goedkeuren of toelaten!

    Overigens hulde voor de getuige die in ieder geval nog zijn best heeft gedaan!

  3. Dat softe beleid in Nederland moet toch eens veranderen. De hele maatschappij is / wordt harder, wanneer worden de straffen harder? Het wordt tijd dat ze eens gaan optreden tegen dit soort lui. Je leest tegenwoordig niet anders meer. En als ze ze al pakken dan komen ze eraf met een boete of een ‘werkstraf ‘. Is het dan een straf als je moet werken? Wat hebben al die werkzame mensen dan vroeger misdaan als ze door moeten werken tot hun 65e? De halve wereld om zeep geholpen of zo? Het slaat helemaal nergens meer op!!! >:(

  4. Voor wijzigingen in de strafmaat moet je bij een 2e kamerlid aankloppen. Alle wetswijzigingen naar nl via de 2e kamer door de 1e kamer. Dat heb je met democratiën…..waarin schoppen erg makkelijk is maar naar oplossingen zoeken ho maar. Misschien is deze site wat voor jou? Wie weet wat het oplevert? Zou het tabblad SAMEN kiezen[/url]

Reacties zijn gesloten.