Inbreker kan vrouw plezieren met lingerie

Foto van auteur

Zwolle –  Tussen zaterdagavond 10 mei en maandagochtend 12 mei is er ingebroken in een winkel aan de Spiegelstraat.

Er is een etalageruit vernield en vanaf twee etalagepoppen die achter de ruit stonden is lingerie weggenomen. De inbreker heeft op deze wijze mogelijk Moederdag nog een feestelijk tintje kunnen geven.

Maandag 12 mei rond 22.30 uur bleek dat er geprobeerd was in te breken bij een bedrijf aan de Goertjesweg. Men heeft geprobeerd een ruit te forceren, maar waarschijnlijk is men gestoord door een beveiligingsmedewerker. Toen deze ter plaatse kwam trof hij namelijk de gedeeltelijk geforceerde ruit en inbrekersgereedschap aan.

10 gedachten over “Inbreker kan vrouw plezieren met lingerie”

 1. ‘ Inbreker kan vrouw plezieren met lingerie ‘, klinkt best geinig, maar is er ook over nagedacht dat de inbreker in kwestie best zelf een dame kan zijn….? šŸ˜‰

 2. Maar dan kan het alsnog dat ze haar vrouw heeft willen plezieren toch? ;D
  Hopelijk kan de eigenaar van de lingeriezaak er ook om lachen trouwens…

 3. Het soort politieberichten, die ik dan wel weer ‘grappig’ vind! Geen overvallen, geen messen of geweld, geen geruĆÆneerde winkels, gewoon… een lingeriesetje! ;D

  Geef de heer of dame eventueel een cadeaubon! Ohnee… Dat gaat te ver: “Alsjeblieft! Hier! Een cadeaubon voor jou, gewoon omdat je zo’n relatief net misdaadje hebt gepleegd. Fijne dag verder, tot ziens!”

 4. Hahaha, ja dick, je hebt nog gelijk ook!
  Suggesties genoeg dus hier over het hoe en waarom van het stelen van meerdere sets!
  Blijf ik nog steeds nieuwsgierig naar wat de eigenaar ervan vond/vind…

Reacties zijn gesloten.