Oranjekoorts aan de Wolthuismarke

Foto van auteur

Zwolle – ‘Na eerst maar een aantal vlaggetjes te hebben opgehangen…
Is het toch uiteindelijk meer geworden. Is er een dokter in de buurt? Want het oranjekoorts is toegeslagen van de Wolthuismarke in Zwolle’
aldus Sabine die bijgaande foto instuurde:


Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

107 gedachten over “Oranjekoorts aan de Wolthuismarke”

 1. Vreemd volk die Nederlanders:

  Nederlandse fan prefereert voetbal boven seks

  Gepubliceerd op maandag 19 mei 2008

  HOOFDDORP (ANP) – Tweederde van de Nederlandse voetbalfans kijkt liever naar een wedstrijd dan dat ze seks hebben. Ook heeft 73 procent wel eens een wildvreemde gekust of omhelsd tijdens het kijken naar een voetbalwedstrijd.

  Dat blijkt uit een onderzoek naar voetbalemoties van het Britse bureau SIRC in opdracht van EK-sponsor Canon. SIRC ondervroeg 2000 voetbalfans uit zeventien Europese landen. Nederland behoort overigens niet tot de meest emotievolle voetballanden en neemt slechts de tiende plek in. Bovenaan staat heel verrassend het ‘koele’ Zweden.

  Zo laat 95 procent van de Zweedse fans zich wel eens emotioneel gaan tijdens een voetbalwedstrijd. In Nederland is dat 55 procent. Een incidentele huilbui komt bij 80 procent van de Zweden wel eens voor, tegenover 55 procent in Nederland.

 2. Overdrijven is ook een kunst… Ik ga het EK niet eens kijken, kan me net zoveel boeien als korfbal of hockey, niks dus.

 3. De NOS is er al goed mee bezig

  Een potje voetbal of een potje seks; in een normale week zal deze vraag, tenzij hij wordt gesteld op zondagavond, nooit heel prangend zijn. Maar in de komende periode van EK-gekte kan het weleens zijn dat Nederlanders massaal zonder seks komen te zitten. Want dat is รฉรฉn van de uitkomsten van een onderzoek dat vandaag werd rondgestuurd. Het is er eentje uit de enorme stroom aan EK-onderzoeken, -prullaria, -programma??s, -shows en -quizzen die ons tegemoet komt. Zoveel dat een mens zich afvraagt: is er niets beters te doen?

  Toch nemen we wel het een en ander aan EK-nieuws mee. Zoals dat onderzoek naar seks en voetbal van รฉรฉn van de hoofdsponsoren van het toernooi. Twee van de drie Nederlandse voetbalfans kijken liever naar een voetbalwedstrijd dan dat ze tussen de lakens duiken met hun vriendin, meldt het persbericht. Wat een voetbalfan precies inhoudt en of het stel ?berhaupt seks heeft is niet verder uitgelegd. Maar ach, het bekt lekker en zeg nou zelf: jij leest deze blog toch ook? Naast dit onderzoek beginnen de Oranje-prullaria onderhand binnen te druppelen op de redactie. Een energiebedrijf stuurt NederLampen rond en van een bierbrouwer ontvangen we de Trom-Pet. Maar ook als wij na een dag hard Headlinen naar huis gaan, ontsnappen we niet aan het EK. Voetbalprogramma??s waarin elke mogelijke opstelling tot in den treure wordt besproken, voetbalquizzen over wedstrijden van tientallen jaren geleden en natuurlijk alle mogelijke oranje-gadgets bij de boodschappen in de supermarkt. Eigenlijk best jammer dat we er na de eerste ronde al uit liggen. Of had ik dat nog niet mogen verklappen?

  op het weblog van NOS-headlines

 4. Ik hoop dat de voetbal snel begint; dan is het lekker rustig in de bioscoop! Drie keer raden waar ik dan zit (hint: ik kijk geen voetbal)!

  En laten ze niet proberen om de bioscoop dicht te doen “omdat toch niemand komt“, er zijn ook mensen die niet van voetbal houden en er eigenlijk gewoon mee opgezadeld worden.

 5. Ja, dat opzadelen vind ik een beetje jammere woordkeuze. Het gaat om een 1 keer in 2 jaar dat voetbal erg ‘hot’ is. En iedereen aan oranjekoorts leidt. Je wordt toch ook ‘opgezadeld’ met andere rituelen? Neem even kerst, zondagrust, pinksteren, koninginnedag en ga zo maar door!
  Dat er mensen dus fanatiek 1 keer in de 2 jaar voetbal kijken, ik denk dat je niet mag klagen. En inderdaad, kerst kan je niet eens echt omheen ๐Ÿ˜‰

  Ik hou wel van die oranjekoorts! Het geeft mij een goed gevoel en ik word er vrolijk van als ik complete balkons onder de vlaggetjes zie en al helemaal als de complete voorkant van het huis oranje is. Een oude buurman heeft de woonkamer eens oranje geverfd. Dat zijn nog eens grappen!

  KOM MAAR OP MET DIE ORANJEKOORTS!! Ohja.. en een overwinning voor Nederland graag ๐Ÿ˜€

 6. Voetbal??Bha.Never op mijn T.V !!Ik koop op maandag ook nooit een krant omdat die vergeven is van sport.Waarom toch die sport terreur in elk weekblad,krant,tijdschrift en hier op het blok?
  Dus je wordt wel degelijk opgezadeld door die troep !

 7. wat een gezeur weer. phoe >:( Ga lekker een hobby zoeken joh met dat geklaag. Je hebt gekken en gekken en wij zijn echt gek ja. Wij vinden het leuk en zo kom je nog eens met je kop in de krant he :-* En nee de mannen hebben de broek niet aan het is de vrouwen schikken he ;D En tjalling waarom ga je dan reageren op onze foto als je zo hekel hebt aan voetbal ????? Sla het dan gewoon over!!!! En opzadelen hihihi nee weet je waar mensen mee opgezadelt worden als die verschillende godsdiensten die je worden opgedwongen. En nee de slaapkamer hoeft geen licht nee hoor rara wat wij daar doen hihihii gezellig toch. En dankje chris dat overdrijven ook een kunst is word nog veel erger. Groeten de bewoners van deze 2 huizen.

 8. Je zit niet opgezadeld met sport bij het kopen van een krant hoor! Dat staat gewoon op de laatste pagina’s. Ik snap het probleem dus niet, want er zijn nog steeds de voorpagina’s, binnenlands en buitenlands nieuws. Etc etc.

  Waarom mensen veel van sport houden? Probeer het zelf eens! Het is gezond, wist je dat? Je zou natuurlijk ook gewoon op diรซet kunnen, maar sporten is toch gezonder. Je haalt er ook voldoening uit. DAarom houden mensen van sport.

  Die voorgevel is prachtig, wat een moeilijkheden weer omdat iemand zo mooi zijn voorgevel versierd. Wordt er ook geklaagd als iemand met kerst het huis vol lampjes heeft hangen? Dit is cultuur mensen! Cultuur is best interessant en voetbal is nou eenmaal een groot onderdeel van onze Nederlandse cultuur!

  Er zijn vast genoeg sportverenigingen waar je eens een dagje mee mag lopen. Dan kun je zelf ervaren hoe leuk sport is! Het kan namelijk overal ;D, dus ook als je lekker bij de Agnietenplas of Wythemerplas rond hangt! Er gaat een wereld voor je open ;).

 9. nee japser niet alleen slapen. jij woont zeker alleen.en weet je wat jij moet doen op een onbewoond eiland gaan zitten in je uppie.
  of heb je dan niks meer te zeuren over straatontsierendheid?
  Maar een onbewoond eiland kan ook goed fikken he.

  Miranda over jou alleen maar goede dingen. Wij zijn blij dat er nog Nederlanders zijn die ons steunen.

  We gaan gewoon als Nederlander voor de winst en steunen ons land!!!!!

  groetjes

 10. Ze zijn in de olivier ook begonnen, er hangen al vlaggetjes ;D

  Ik wacht nog ff tot kort er voor, persoonlijk. Me helmpje is in ieder geval al weer van zolder ๐Ÿ˜‰

 11. Over jullie huis: IK VIND HET FANTASTISCH!!
  Ik moet het elk jaar doen met stomme vlaggetjes op het franse balkonnetje van mijn ouders ๐Ÿ˜›
  Zodra ik iets voor mezelf heb, zijn jullie de eerste die mij tips mogen geven voor het versieren van mijn huis! Ik zie dat jullie er goed in zijn ;D Echt geweldig!

 12. @natascha, Wij beginnen er mooi vroeg mee. Dan kan de sfeer er al in komen en kunnen we er mooi lang van genieten.

  @Miranda, wij willen je graag helpen. ;D Als het nodig is helpen we je graag, om je te besmetten met het oranjevirus ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜‰

  Groetjes

 13. Tsjakkaaaaaa!!
  Tof oranje-mensen!

  Kijk, de oranjegekken zijn nog behulpzaam ook ;). Het is zo erg nog niet als dat sommigen denken dat het eruit zit ;D. Nog ff en we trekken er massaal op uit, om de anti’s te bestoken met een oranje voorgevel 8) of zal dat รฉcht niet in dank afgenomen worden ๐Ÿ˜›

 14. Natascha begrijpt het! ๐Ÿ˜€

  Inderdaad, bemoei je toch niet zo met een ander.
  Het leven is veel te kort om je te ergeren aan een oranje voorgevel die per slot van rekening maar een paar weken dienst doet! (Helaas :P)

 15. @nataschja en miranda, hier valt nog weinig over te zeggen. We zijn het volledig met jullie eens.

  En nu maar hopen dat ze dit jaar met een beker thuis komen.. Is immers wel weer precies 20 jaar later.

  Groetjes

 16. Heerlijk om weer aan terug te denken, bewoner!!! Was er live bij in de halve finale รฉn in de finale bij onze lieve buren. WAT EEN FEEST!

 17. We gaan gewoon als Nederlander voor de winst en steunen ons land!!!!!

  Als 1 ding meer dan duidelijk is geworden door dit topic is dat het niet het land is, maar het Nederlandse elftal.

  En ja, ik woon alleen, maar krijg vaak genoeg bezoek ๐Ÿ™‚

 18. @japser
  kijk dit wouden wij nu graag mensen die over ons praten ;D ;D
  en het is nog gelukt ook :Doooooooo wat zijn wij goedzeg.
  en dan ook nog eens met je kop op tv en krant hiihhii.
  en praat lekker door joh weten wij zekker dat jij voor 200% fan van ons bent.

  bedankt

 19. Hey Evelien ;D
  Wat heb je de boel super versierd ๐Ÿ˜€
  Zo komen we toch lekker in de sfeer ๐Ÿ˜›
  Houdt die ouwe van je de ballen tegen ;D
  Groetjes 8)

 20. O o o wat zijn we toch weer bijdehand Japser.
  Niet iedereen is goed in Nederlandse taal. Dus ik zou zeker geen mensen hierop af gaan kraken. >:( >:(
  Dit om te voorkomen dat ze dit ook bij jou gaan doen.

  En Japser, als je geen probleem hebt met ons, maar wel met onze versiering rot je toch op bij dit topic. Gaat echt helemaal nergens over >:(.
  Het is gewoon heel makkelijk om mensen af te zeiken vanaf je PC. Je kent de mensen toch niet.
  Dus kap er gewoon mee, en zeg alleen iets wanneer je wat positiefs of wat nuttigs te melden hebt.

  Zo, dit hebben we ook weer gehad.
  Wil toch even iedereen bedanken voor de positieve reacties.

  O, ja ik ben de bewoner van het andere huis. HIHIHI ๐Ÿ˜€

 21. Niet afkraken, verbeteren, vind het ook best als iemand dat bij mij doet, van mijn fouten alleen leer ik niet, pas als ik er op gewezen wordt verandert dat.

  En waarom zou ik niet mijn mening mogen hebben en uitdragen als het niet positief is. Kom op zeg, wat is dat voor een onzin!

  Mijn opmerking vind ik daarnaast ook nog eens erg nuttig. Op die manier kan ik mijn ergenis over het over-versieren van huizen kwijt.

 22. @SABINE

  laat hem maar dit zegt meer over hem dan over ons die stumper.
  hij is alleen krijgt wel veel bezoek dus het is er zo heen :P. ;D
  maar even onder ons he ahahhah volgens mij woont hij in een doos en heeft hij daarom zo hekel aan onze versieringen valt weinig aan te hangen he.

  @DIANA
  TUURLIJK en bedankt.

  ๐Ÿ˜‰ ;D ;D ;D

 23. en het is een nederlander want hij kan de nederlandse taal wel goed zo japser jij krijg van mij een 10 grote
  (wat je ook bent)

 24. Fijn dat er zo heerlijk op de man wordt gespeelt…

  Ik vind de versiering lelijk en overdreven, dus ben ik een stumper, ‘zo รฉรฉn’ en zal ik wel in een doos leven.

  Causualiteit in zijn meest kromme vorm…

 25. @JAPSER

  NEE NEE DAAR GAAT HET AL NIET MEER OVER.
  OVER DAT GEZEIK VAN JE MET DE TAAL.
  DAAROM BEN JIJ EEN STUMPER.
  MEESTE KROMME VORM??????????????
  DAT HEEFT VAST MET JE ZELF TE MAKEN.
  JIJ BENT GEEN VOETBAL GEK EN GA JE KRAKEN OP EEN ANDER???????IK KEN MEER DIE GEEN VOETBAL GEK ZIJN MAAR DIE ZWIJGEN.DUS HET DOET JE WEL WAT???MAG JE WEL EERLIJK ZEGGEN HOOR

 26. JE MENING MAG JE KWIJT TUURLIJK NIETS MIS MEER MAAR ”DAT SPUL BRAND GOED”

  ZIELIG PERSOON DAT JE ER ROND LOOPT.JIJ MAAKT GEEN VRIENDEN GELOOF MIJ!!!!!!!!!!!!

 27. Leuk hoor al dat plastic aan je huis, chapeau.
  Wel apart dat je verwacht alleen maar positive reacties te krijgen als je zo’n fototje naar een weblog stuurt.
  En dan vervolgens ook nog schreeuwen en bedreigen, ik snap het niet.

 28. @anderemartijn

  nee hoor mensen hoefen het echt niet mooi te vinden.en drijgen is niet van onze kant.hij is begonnen dat het goed brand.
  nou sorry dat gaat mij te ver.en zo als je kunt lezen vind hij het verschikkelijk voetbal dan snap ik niet dat je er zo in op kan gaan op deze webblog.maar goed laat hem maar.als er wat gebeurt weten ze hem wel te vinden.

 29. He! De Caps Lock werkt dus wel!

  Ik heb nooit gezegd dat ik jullie huis in de fik wil steken. Ik bedoelde er mee te zeggen dat je nog al een risico neemt als je zo’n enorm vlak plastic tegen je huis aan plakt. Het spijt me als ik daarin niet duidelijk genoeg was. Ik heb helaas in het verleden een brand mee gemaakt en ik gun dat niemand.

  Voetbal vind ik overigens niet verschrikkelijk, overdreven veel oranje versiering vind ik verschrikkelijk.

 30. oke kijk nu wil ik wel wat zeggen weer.
  je brenkt mensen wel op ideen om dat zo te zeggen.en daarom worden wij gewoon kwaat.maar nog maals wij vinden het prachtig en zelfs onze buuren doen hier aan mee het is maar 2 keer per jaar en net als carnaval even gek doen.maar dat is ieder voor zich natuurlijk.en wij hopen dat naar 20 jaar wij nu weer eens mogen winnen.

  bij deze sorry van mij kant.en nog maals natuurlijk mag je je mening uiten geen problemen mee.

 31. @dick

  of niet dan en dit jaar weer ahahahahah(hoop ik)zal leuk zijn.
  altijd een rede zoeken voor een feestje hihihhiih ;D

 32. en wij hopen dat naar 20 jaar wij nu weer eens mogen winnen.

  Dus als het Nederlands elftal er na 3 wedstrijden uit ligt, gaat de versiering weer weg ๐Ÿ˜€

 33. Nou volgens mij is de discussie nu zo?n beetje uitgepraat.

  @Japser, ik bedoelde het niet aanvallend. Maar kan er niet tegen als iemand, iemand anders aanvalt op de Nederlandse taal. Terwijl er gewoon ook mensen zijn die dit moeilijk vinden. Net zoals dat er mensen zijn die slecht zijn in rekenen.

  Tevens moet ik zeggen dat de mening van fikt goed, helemaal nergens op slaat. >:(

  Maar bij deze mijn excuses, dat ik misschien te snel gereageerd heb.
  Maar ik moet je eerlijk zeggen je mening mag je altijd geven. Daar is immers een weblog voor. Maar ik vind niet dat je iemand persoonlijk kan aanvallen op bijvoorbeeld taalgebruik of rare ideeen aan anderen geven. Er zijn al genoeg gekken op deze aarbol met rare ideeen.

  Bij deze geef gewoon je mening, dat is genoeg.

 34. klopt

  maar als dat niet het geval is word het alleen maar erger en gaan over twee jaar nog meer mensen zo gek doen als wij ;D

 35. Ik hou mij meestal nog heel erg in bij het verbeteren van fouten. Heb het ook niet weer gedaan ook al heb ik een aantal woorden gezien waar ik bijna om moet huilen. Ik heb het hier al eerder gezegd op het weblog: Ja er zijn mensen die om uiteenlopende redenen slecht zijn in Nederlands, maar het overgrote gedeelte van de fouten die worden gemaakt op het internet komen door twee dingen: Het niet nalezen voor er op de submit knop wordt geramd en algemene luiheid om gewoon te concentreren op wat je tiept.

  En helaas wordt bijna alles geschoven op een aandoening (dyslexie bijv.), terwijl het dat haast nooit is. Ik vind dat ik best wel mee mag werken aan de bewustwording van het goed gebruik van de Nederlandse taal. Op elk opleidingsniveau krijgen we hier in Nederland, Nederlandse les, ook op de basisschool en toch worden er heel veel fouten gemaakt die niet nodig zijn na een basisschool opleiding, laat staan een middelbare opleiding.

  Terug naar het topic:
  Volgens mij maakt het niks uit of het Nederlands elftal wint of gigantisch verliest, er zullen altijd van dit soort onoogelijke versiering blijven komen. En dat heeft zeker zijn weerslag op de buurt. Als รฉรฉn van mijn buren dit met zijn huis zou uithalen, zou ik toch echt verzoeken om het weg te halen. LET OP: Niet een paar oranje prularia, maar bij overdreven veel oranje.

 36. A S S Y N S E I K K E R
  JASPER ;D GA MAAR MAANDJE HULP VERLENEN BIJ DIE CHINEESEN ๐Ÿ™ ๐Ÿ™ ๐Ÿ™

  prachtig versiert ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜‰
  wees trots op n.l. (ORANJE)

 37. Nou ja, ORANJE insinueert dat ik niet van Nederland zou houden. En dat klopt dus niet. Er zit nog wel een aantal gradaties tussen niet van Nederland houden en je huis verbergen achter een lading oranje voor een EK voetbal.

 38. Ben ik nou echt de enige trouwens die zich helemaal de tyfus ergert aan de spelling van dit gedrocht:
  A S S Y N S E I K K E R

 39. Lekker belangrijk die spelling, NOT!
  Als je het maar begrijpt dan is het goed toch?
  Die oranje versieringen mooi of niet, ik kan het wel waarderen als mensen zo fanatiek achter hun team staan.

 40. Ik denk dat er ‘Ossenpikker’ bedoeld werd ๐Ÿ˜€
  ———————————-
  Google:
  Bedoelde u: O S S E N P I K K E R

  Geen standaard-webpagina’s met al uw zoektermen gevonden.

  Uw zoekbewerking – A S S Y N S E I K K E R – heeft geen overeenkomstige documenten opgeleverd

  Suggestie:

  * Zorg ervoor dat alle woorden goed gespeld zijn.

 41. PIEUW!!! Precies 20 jaar later, zo had ik het nog niet bedacht!!! T wordt wel spannend met dat in je achterhoofd ๐Ÿ˜€ Ik was toen 5 jaar maar ik weet er nog wel wat van ;D

 42. Oh, duz alz ick so ga type iz er nix an de hant?

  We hebben het hier de hele tijd over trots zijn op (het) Nederland(se elftal), daar hoort ook een basiskennis Nederlandse taal bij!

  En ik vind (met heel mijn hart), dat ik mij wel druk moet maken met de achteruitgang van de Nederlandse taal, dus ja ik maak me wel druk als ik veel fouten zie!

 43. ;D ;D ;D ;D jasper ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

  assynseikker ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

  dat bedoel ik

  joh ga gewoon maandje op vakantie

  ben bang dat je anders volgende maand bij het riagg loopt
  ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

  O R A N J E—–O R A N J E —-O R A N J E —–

 44. Heel Assendorp? Nee, een klein huisje leverde dapper weerstand tegen de oprukkende legioenen ;D

  Maar goed, ik ken heel wat mensen in de Assendorp die daar dus zeker weten niet aan mee gaan doen.

 45. NL TAAL.BLOG.NL
  @anderemartijn ;D
  kijk eens op www. nl taal.blog.nl
  inv.op menubalk–,,azijnzeiker,,–
  op 11 jasper ;D ;D ;D

 46. geschreven door Japser, op 21 mei 2008 om 14:46

  Euh… damnit

  It should be: damn it or dammit or damned….

  I hate it when people don’t handle the English languange properly. >:( ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜‰ ;D

 47. Mijn spatiebalk blijft regelmatig hangen. Speed Link Blue Illuminated toetsenborden zijn mooi, maar gaan vrij rap stuk ๐Ÿ™

 48. Rudeboy.

  Het is vast wel te regelen, nemen we Dick mee en nog een paar van die druktemakers. ;D
  Als we een busje regelen dan weet ik nog wel oranje versiering te vinden om die bus aan te kleden.
  Bij twee woningen in Zuid hangt voldoende… ๐Ÿ˜›

 49. @larry

  is goed kom maar wij kleden dat busje wel even voor je aan.geen probleem.kun je japser dan ook meenemen,oo nee doe maar moet je de hele weg dat gezeik aan horen van de versieringen

 50. Gooi genoeg bier in me en het zal afnemen ๐Ÿ˜›

  Neemt niet weg dat ik geen lust heb om geld uit te geven aan voetbal ๐Ÿ™‚ Maar ik wens jullie veel plezier.

 51. Gegadigden voor een dagje Bern?

  Rudeboy, Dick, Japser, ikke…. wie nog meer?
  9 personen in totaal, kleine bus. ๐Ÿ™‚

 52. Woehaha het wordt steeds gezelliger hier. Hup hup hup, Nederland wint die cup!!

  Hadden jullie trouwens voor een maand of wat Oosterbroek gezien op sbs? Was zijn kaarten voor de finale van 88 kwijt en vond ze begin dit jaar weer terug ๐Ÿ˜€ Wat zal die zwaar ziek zijn geweest er van zeg…..

  Wat is voor jullie trouwens het leukste/beste oranje liedje?

  Die mijne is van Andre Hazes, Ik heb u lief mijn Nederland.

 53. Vrijdag 13 juni Nederland – Frankrijk, รฉรฉn dag vrij nemen. 800 km en iets meer dan 7 uur rijden.
  Daarna weekend en lekker trugge noar Zwolle.

 54. dat verhaal van die kaartjes heb ik gezien ook in de stentor,was een collega van mij .zo goed opbergen die kaarten dat je ze zelf niet weer kan vinden,achteraf grappig maar zeer frustrerend op het moment zelf lijkt mij.

 55. Klinkt erg leuk,maar 700 km voor voetbal in de kroeg kijken?

  Gelschenkirchen was 15 ouderwetse guldens,maar Munchen moest ik dieper in de buidel tasten,maar was er wel,net als vele andere zwollenaren.25 mei zal ik niet weer vergeten ;D

 56. Die halve finale en finale bij zijn geweest in ’88 zijn voor geen geld ter wereld te koop.

  Wat genieten weer van Sar vanavond! (na de uitglijer en 2 mindere momenten stond ie er tegen Anelka); kost me wel de bokavond maar dan heb je ook wat ๐Ÿ˜‰ Mooie finale!

  Ken je Gert Natascha?

  Hadden jullie trouwens voor een maand of wat Oosterbroek gezien op sbs? Was zijn kaarten voor de finale van 88 kwijt en vond ze begin dit jaar weer terug Wat zal die zwaar ziek zijn geweest er van zeg…..

 57. Ja ik ken Gert wel maar niet echt persoonlijk zeg maar, zijn broertje heeft tig jaar geleden bij me vader in het elftal gevoetbald. En Gert had natuurlijk de Barones en Billabong.

 58. Broertje Brandy; die nu ook zingt? Met Gert maak je altijd wel wat mee. kende hem al, toen kwam ie bij WVF-1 spelen. Laatst een feestje gegeven was hij leuke deejee. Hij staat nu in 2 heeren, maar daar stopt ie. Heeft ook in Spanje rond gehangen.

 59. Hmmm Dick, Larry en Rudeboy (voetbalfans) en Japser (anti voetbal) on tour?? Dat wordt geen grijpshoppen jongens ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜€

 60. hmm, blijkbaar is er een miscommunicatie geweest. Ik wens iedereen veel plezier, maar gezien het feit dat er kosten aan zijn verbonden, heb ik het er niet voor over. Maar nogmaals: veel plezier voor diegene die gaan ๐Ÿ™‚

 61. Nee dat wilde ik je nog vragen, heb je hem mijn emailadres gegeven? Anders moet je ff zijn email adres mailen naar mij dan neem ik contact met hem op. Heb ook helemaal geen gegevens van hem, mars ook niet meer.

 62. Voor diegene die gaan, alleen Wim-Lex en de grens mogen vlaggen in Wenen:

  Ben intussen een paar keer in Bern geweest en had al ??t gevoel dat Nederland ??t best getroffen heeft met de loting. Met de speellokatie dan, niet zozeer met de tegenstanders in de voorronde. Mooie stad, vriendelijke mensen, je merkt dat ze er zin in hebben. De laatste dagen neemt ??t gevoel dat Oranje blij mag zijn naar Zwitserland af te reizen, alleen maar toe. Want dat andere organiserende land, Oostenrijk, doet een stuk minder gastvrij.

  Om te beginnen het gedoe over een mogelijk Oranjeplein in Wenen. De stad weigert Oranjesupporters toegang tot de fameuze Heldenplatz. Misschien een hoop gedoe om niks omdat Nederland toch niet verder komt dan Bern, maar goed. Een vriendelijk signaal is ??t niet.

  Dat is รฉรฉn. Las ik gisteren ook nog ??s dat het bier in de fanzones in Oostenrijk veel duurder is dan in Zwitserland. Ook in Zwitserland is het verplichte glas Carlsberg (andere biermerken mogen in de fanzones niet worden verkocht omdat Carlsberg sponsor is van het EK) aan de prijs: 5 franken, omgerekend is dat ruim 3 euro. Maar in Oostenrijk betaal je voor dezelfde 0,4 liter maar liefst vier-en-een-halve euro.

  Maar ??t kan nog erger. In de Oostenrijkse wet is vastgelegd dat alleen hoogwaardigheidsbekleders een vlaggetje aan hun auto mogen bevestigen. Komt Willem-Alexander dus naar een eventuele wedstrijd van Nederland in Wenen, dan mag hij een oranje vlaggetje op z??n dak zetten. De gewone supporters mogen dat niet.

  Stel je voor, een intocht van het Oranjelegioen zonder vlaggetjes! Het is al met al reden om eigenlijk helemaal niet naar Wenen te willen.

Reacties zijn gesloten.