Meidenteam De Wieden houdt eer Zwolle hoog

Foto van auteur

Ede – Het meidenteam van obs De Wieden is vandaag, woensdag, kampioen geworden in de halve finale regio Oost in Ede. Zij mochten daar uitkomen omdat zij eerder al kampioen waren geworden van district 1 van regio Oost.

Tegenstanders die de Wieden heeft verslagen kwamen o.a. uit Nijmegen, Wageningen en Ede zelf. In de drie groepswedstrijden werd de Wieden ongeslagen winnaar. Dit gebeurde via zeges op de Michiel de Ruyter school uit Nijmegen (3-1) de Ichtus school uit Putten (2-0) en de Beatrixschool uit Ede (2-0). Hierna volgden er kruisfinales. Dit ging tegen een school uit Wageningen, de Nijenoord. Ook deze werd met 1-0 gewonnen. In de uiteindelijke finale werd wederom de Michiel de Ruijterschool uit Nijmegen met 2-1 aan de zegekar gebonden. De meiden van de Wieden gaan nu door naar de kampioensschappen van regio Oost die op 7 juni in Haaksbergen worden gehouden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “Meidenteam De Wieden houdt eer Zwolle hoog”

  1. OBS De Wieden
    Dit bericht gaat over voetbal. Vorige week stond deze ploeg al groot in de Stentor. Misschien dat de meeste Zwollenaren dat wel is opgevallen! 😉
    Super gedaan meiden!!!

  2. Goh, impliceert de opmerking over De Stentor dat lezers van Weblog Zwolle eigenlijk een abonnement op De Stentor moeten hebben om Weblog Zwolle goed te begrijpen? :'( Ik hoop het niet. Ik heb namelijk geen abonnement op De Stentor en probeer door middel van andere bronnen op de hoogte te blijven. Verwijzing door de ene bron naar de andere is dan niet in mijn voordeel.

Reacties zijn gesloten.