50.000 ste bezoeker voor expositie Krabbé

Foto van auteur

Zwolle – De expositie van Jeroen Krabbé in museum De Fundatie aan de Blijmarkt loopt als een trein. Donderdagmiddag verwelkomde Krabbé zelf de 50.000 ste bezoeker in Zwolle.

Sinds de officiële opening op zondag 10 februari jongstleden brachten zeer veel mensen een bezoek aan de expositie ‘Jeroen Krabbé – Schilder, een retrospectieve’. Wil Haas uit Dieren was donderdag de gelukkige. Ze was samen met haar echtgenoot Nico naar de expositie in Zwolle gekomen. Met een fraaie bos bloemen, een dinerbon en een passend boek verraste Krabbé de bezoekers met zijn aanwezigheid. De expositie is t/m zondag 1 juni te zien in het Paleis a/d Blijmarkt in Zwolle. Dinsdag t/m zondag, 11.00-17.00 uur.

7 gedachten over “50.000 ste bezoeker voor expositie Krabbé”

 1. Goeie zet van de Fundatie.. Ik vind het nogsteeds een erg mooi museum. Goed dat deze populaire kunstenaar voor een positieve impulse zorgt..

 2. En ook goed voor het ego van meneer Krabbe, wat loopt die man met een zelfvoldane grijns rond. Ach, wat ben ik ook jaloers, het zij hem gegund ;D

 3. Haha, leuk stukje zelfspot Rutger, waardeer ik. Maar inderdaad Krabbe heeft best een en ander bereikt. Dat mag een voldaan gevoel geven. 😉

 4. Ik viel heel even over de volgende zin:

  Wil Haas uit Dieren

  Heet je al de ‘gewilde’ haas en kom je ook nog eens uit Dieren ;D. Ik dacht: “Huh, wat staat daar nou?”

  Ach, dat kunnen ook de bijwerkingen zijn van een hele dag kantoor.

 5. @ John van boven:
  Ik mis ook de sprekende woorden voor “Zwolle”. Ik zou het zo zeggen:
  Impact voor de meest fantastische, mooie, prachtige, beeldschone, levendige, pitoresque stad ZWOLLE.

  Is dat niet een mooiere verwoording? 😛

 6. Mooi verwoord Miranda; groot succes ook al vind ik de doeken niet allemaal even mooi. Of hebben ze de verkeerde hier afgebeeld. Ach, lekker belangrijk en er zijn zat mensen geweest die er wel even naar wilden kijken.

Reacties zijn gesloten.