De Muzerie presenteert muzikaal talent

Foto van auteur

Zwolle – Op zaterdag 7 juni 2008 vindt de einduitvoering van cursisten en leerlingen muziek van De Muzerie plaats in de van der Reijdzaal van Theater Odeon. Jaarlijks wordt het seizoen van De Muzerie afgesloten met een uitvoering waar muzikale presentaties plaatsvinden van zowel kinderen, jongeren en volwassenen. De uitvoering begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. De entree voor deze avond is € 5,00. Iedereen is van harte welkom!

Het programma kent een grote variatie aan muzikale optredens. Alleen of in ensembles laten de cursisten horen waar ze het afgelopen seizoen aan hebben gewerkt. Voor de pauze spelen onder meer het cello- en het harpensemble. Een aantal solisten speelt klassieke muziek van bekende componisten. De kinderen van de musicalklas treden op met een aantal liedjes uit de musical Robin Hood die ten gehore gebracht.

Na de pauze spelen het saxofoonensemble en het dwarsfluitensemble. Er wordt gezongen door het vrouwenpopkoor Nootverband. Ook presenteren de jonge gitaristen van het jeugdgitaarorkest zich. De avond wordt afgesloten met de uitvoering van het Mpingo Clarinet Choir.