Massale reactie op ICT-student aan huis

Foto van auteur

Zwolle – Zwolle is sinds 3 maart j.l. als enige in Nederland een service rijker. ICT-studenten die aan huis digitale problemen verhelpen en vragen beantwoorden. Veel Zwollenaren hebben hier al naar volle tevredenheid gebruik van gemaakt en vinden het leuk om een student aan huis te krijgen, die hun problemen met de computer of televisie oplost.

Hulp bij computerproblemen is niets nieuws, maar Studentaanhuis.nl gaat veel verder. Zo helpen de studenten niet alleen bij het installeren van internet of een virusscanner, maar  stellen ook de televisiekanalen in, geven advies bij de aanschaf van een nieuwe digitale camera of leggen uit hoe foto’s op de computer gezet moeten worden. Hierdoor onderscheidt Studentaanhuis.nl zich van de gebruikelijke diensten, die gebruik maken van een helpdesk en monteurs.

Binnen 3 maanden tijd hebben al bijna duizend Zwollenaren zich aangemeld als lid van Studentaanhuis.nl. Hieruit blijkt dat Zwolle graag hulp aan huis wil. ‘De studenten worden dan ook met open armen ontvangen’, aldus Sabine Kwakkel van Studentaanhuis.nl. ‘Ik heb goede tips gekregen en ben goed en duidelijk geholpen’, vertelt een van de Zwollenaren, die inmiddels al een student over de vloer gehad heeft. Maar volgens Sabine komt de reactie: ‘fijn dat jullie er zijn’ toch verreweg het meeste voor. 

Naar aanleiding van dit succes heeft Studentaanhuis.nl besloten om met deze service, nu de testfase in Zwolle beëindigd is, door te gaan. En volgens Sabine zullen binnenkort ook andere steden in Nederland gebruik kunnen gaan maken van de studenten. Meer informatie over Studentaanhuis.nl is te vinden op www.studentaanhuis.nl .

 

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Massale reactie op ICT-student aan huis”

Reacties zijn gesloten.