SP: Breng Pierik op orde

Foto van auteur

Zwolle –  De fractie van de SP zal tijdens de raadvergadering van 9 juni 2008 mondelinge vragen stellen over de kwaliteit van de bestrating in Pierik, de verkeersveiligheid en het speelterrein bij het plein aan de Fresiastraat. Op woensdag 4 juni 2008 wandelde de SP door de wijk Pierik. Een mooie wijk, waar veel mensen met plezier wonen, sommigen al langdurig. Dat doet de SP deugd, mensen die trots zijn op hun wijk en er oud willen worden. Die kwaliteit moet gekoesterd worden.

Raadslid Edwin Koster: ‘Tijdens onze wandeling en gesprekken met de bewoners bleken er een aantal zaken te zijn die de bewoners zorgen baren. Onder andere het troittoir aan de Seringenstraat, die aan één zijde moeilijk begaanbaar is. Daarnaast wordt er hard gereden in de wijk, doordat de drempels in de wijk zijn verlaagd. Ook is de tafeltennistafel aan het plein bij de Fresiastraat slachtoffer geworden van vandalisme, waardoor het niet uitnodigt om een potje te gaan spelen. De SP hoopt dat het college deze zaken zo snel mogelijk op orde brengt’.

10 gedachten over “SP: Breng Pierik op orde”

  1. Ze hebben al wel geleerd de aangeleverde tekst kort te houden. Bravo, dat dan weer wel. En zo gek is de suggestie niet. Maar als ze zelf niet reageren op onze pennenvruchten reageer ik hier (voorlopig) ook niet meer op.

  2. Verbeteringen in de wijk
    Je naam komt me vaag bekend voor emile. Volgens mij heb jij idd sporadisch eens gereageerd. Maar het zou zo mooi zijn als de lappen tekst met vragenlijstjes structureel werden toegelicht. En de vragen werden beantwoord. Dan haal je de politiek naar de mensen, meer is het volgens mij niet. Je constatering in je laatste regel is hartstikke mooi. Succes ook met de verbeteringen in de mooie wijk “De Pierik”.

  3. @ admin: Waarom ligt mijn reactie op emile nu zo lang bij de censuur? Er stond zelfs geen woord in, dat in de verste verte fout zou kunnen wezen 🙁

  4. @ admin: wel jammer dat ie gecensureerd is. Het waren 4 of 5 hele aardige regels 😮 :'(

    Admin: reactie geplaatst. Geen idee waarom hij geblocked werd.

Reacties zijn gesloten.