Week van het luisterboek

Foto van auteur

Zwolle –We gaan nog niet naar huis ! is het zomerse luistergeschenk van de Week van het Luisterboek. Deze vindt plaats in de periode vlak voor de zomer: van 25 juni tot en met 6 juli. Met de vakantie voor de deur en lange autoritten in het verschiet, een nog beter moment om luisterboeken te lenen van uw bibliotheek. Voor de eerste veertig leners ligt er vanaf woensdag 25 juni een gratis luistergeschenk klaar.

Het geschenk is een luisterboek om alvast in vakantiestemming te komen. Vakantieverhalen van Jan Wolkers, Brigitte Kaandorp, Godfried Bomans, Levi Weemoedt, Hans Dorrestijn en vele anderen zijn er te beluisteren. Het geschenk wordt aan de eerste veertig leners van luisterboeken geschonken in alle bibliotheekvestigingen van Zwolle op woensdag 25 juni, de eerste dag van de Week van het Luisterboek. Op = op !   Ook liggen er boekjes klaar met alle leverbare titels van luisterboeken, het meest complete overzicht van dit moment.

Een heerlijk lange zomer vol luistergenot, daar zorgt uw bibliotheek voor. Naast de vele gewone luisterboeken die u kunt afspelen op uw cd-speler, zijn er ook Daisyboeken te leen. Deze kunt u beluisteren met een speciale daisyspeler. In het Aangepast Lezen Punt (ALP) in de centrale bibliotheek is er een grote collectie van deze daisyboeken . Veel mensen met een visuele of motorische handicap maken inmiddels gebruik van deze collectie. Voor wie het eens wil uitproberen is er een Daisyspeler te leen. Dus zo kan iedereen op het strand, in het vliegtuig, op de boot, in de tuin, op bed of in een luie hangmat, lekker met de ogen open of dicht genieten van mooie verhalen. Romans, spannende verhalen, kinderverhalen, hoorcolleges, er is voor elk wat wils.                                                                                                          

Meer informatie ook opwww.bibliotheekzwolle.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)