Nieuwjaarsreceptie gemeente Zwolle in De Spiegel

Foto van auteur

Het nieuwe jaar staat voor de deur. Op dinsdag 2 januari 2007 organiseert de gemeente Zwolle haar nieuwjaarsbijeenkomst. Dit keer niet in het stadhuis aan het Grote Kerkplein zoals de Zwollenaren dat gewend zijn, maar de gemeente Zwolle nodigt u van harte uit in het prachtige Theater De Spiegel aan het Spinhuisplein 14.

De receptie begint 19.30 uur met koffie, thee en iets lekkers. Om 20.00 uur houdt burgemeester Henk Jan Meijer zijn speech. Aansluitend trakteert de gemeente u op een verrassende voorstelling in de theaterzaal. Daarna wordt de avond voortgezet in alle foyers van De Spiegel. De organisatie zorgt voor een muziekje, een drankje en een hapje. Om 23.00 uur is de bijeenkomst afgelopen.

20 gedachten over “Nieuwjaarsreceptie gemeente Zwolle in De Spiegel”

 1. Natuurlijk houden we dit soort ‘volksfeestjes’ voortaan in theater ‘De Spiegel’. Daar hebben we die peperdure en zwaar gesubsidieerde ballentent immers voor neergezet. Of niet soms?

 2. @mij
  Wees er dan ook maar snel bij. Want voor je het weet hangt er het bordje UITVERKOCHT en mag je je nieuwjaarsfeestje samen met hen die geen kaartje meer konden krijgen, gewoon buiten gaan vieren. Ik wens jou in elk geval een h?©?©?©?©l POSITIEF nieuwjaar toe. En nog even een welgemeende TIP: sla mijn geschreven stukjes op deze site voortaan maar gewoon over, want dit vogeltje zingt nu eenmaal zoals het gebekt, is en zal zich door niemand een ander toontje laten opdringen.

 3. @mij
  Heb jij goed begrepen. Hoef je je ook niet meer aan mijn stukjes te ergeren. Ben trouwens h?©?©l benieuwd hoeveel positieve stukjes jij hier op de site en in ‘de Stentor’ weet te produceren. En zet daar dan ook gelijk je eigen ?©chte achternaam naam bij. Of ben je soms bang om open voor je eigen mening uit te komen. Hier op de site mag dat, maar bij ‘de Stentor moet je zowel je naam, als je adres onder de ingezonden brief vermelden. En dat durf jij niet h?©?

 4. lots wat ben jij heen azijn pisser .
  lekker belangrijk wat jij vindt.
  het is net of jij graag ook een kaartje wilt voor de spiegel, maar niet mag van je moeder (meestel zulke zeurders als de heer l.lots wonen nog vaak op late leeftijd bij moeders lots.)
  dus al ben je zo gebekt , stop er een sok in

 5. @range
  Wanneer schrijf jij z?©lf nu eens wat belangrijks op deze site? Want alleen maar wat dom reageren op wat anderen schrijven, is niet zo moeilijk. Heb ik je nu beledigd?

 6. jij beledigd mij niet . zo bijzonder ben je nu ook weer niet.
  is de vraag niet of ik jouw beledigd heb.
  en wat belangrijks ,ik lees veel reacties en om nu te zeggen dat dat er wat belangrijks op staan ,nou niet echt.
  kennelijk vind u zichzelf wel heel belangrijk . toch iemand in deze wereld .
  wat mij wel opvalt is dat u een afwijkende kick krijgt als er op u wordt gereageerd . ik bespeur een beetje masogist in u .
  gr duco

 7. Ja daar kan Lots en de anderen lekker even bijpraten en elkaar veel goeds toewensen. Kunnen wij geen badges verstrekken via Weblog Zwolle.
  ———————-
  Edit:
  Grappig idee…

 8. trouwens het adres van lots heb ik nog nooit onder 1 van zijn geweldige stukjes zien staan., maar misschien kom ik hem nog wel is tegen in ons schitterende theater ;D tijdens de nieuwjaarsborrel 😉

 9. @lots, mij, range, iedereen:
  Kom vooral naar de nieuwjaarsreceptie! Geen ballenfeest, maar voor iedereen een ZEER aantrekkelijk programma! Wegens overweldigende belangstelling ook om 16.00 een voorstelling. Laten we er een gezellig feestje van maken ipv elkaar met vooroordelen kort te maken! Kom eerst maar eens kijken en oordeel daarna…. ;D

 10. Meander bigband, toverfluit, hoort daar dan ook de vuurvogel bij?

  Gisteren nog een geweldige recensie gelezen over die laatste.
  Persoonlijk vindt ik dat JSO ook geweldig! Heel gevarieerd qua stijlen en uitvoering. Hebben ze ook CD’s in de verkoop? Ik vind ze niet op BOL.com )

  Zou jammer zijn als alleen die bloazers (meestal net te hard) en fluiters (goed bedoeld, maar eenzijdig) er zouden zijn.

  Dus Albert, licht svp een tipje van de sluier op.?

  PS.
  Als “de stad als” niet doorgaat, kunnen jullie dan als orkest of muziekstichting niet een aanvraag doen voor gemeentelijke subsidie?

  Jullie winnen tenslotte landelijk prijzen of op z’n minst positieve recensies en kunnen op die manieer Zwolle positief promoten!

  (Bovendien vermoed ik dat ook de plaatselijke FC subsidie ontvangt en daar zie ik geen enkele positieve promotie waarde.)

 11. in de afgelopen jaren waren de recepties alleen leuk door de punkers/krakers die zeer uitbundug er een leuke avind van maakten door volop te profiteren van de hapjes en de biertap flink lieten lopen. Ook de ‘optredens’ van College waren wel aardig. Voor de rest niet veel te beleven ……..

Reacties zijn gesloten.