Carnaval op Zwart

Foto van auteur

Zwolle – Vrijdagavond heeft Erik Jan Post en zijn team iets bijzonders neergezet op het vierdaagse kunstzomerfestival Zwart. Ter hoogte van het Theaterschip, wist hij met de voorstelling “Carnaval”, waaraan tientallen jongeren uit Zwolle en omgeving meededen, de bezoekers tot het einde toe te boeien.

Tegen 19.00 uur trok een oranje carnavalsstoet, helaas, over een stille Diezerpromenade. Vergezeld van een groot aantal symbolische dieren, trok de stoet richting Pletterstraat, waar aan de rand van het water en op het Theaterschip zelf het spectucalaire stuk een aanvang nam. Tijdens de voorstelling was het onder de bomen van de Pletterstraat goed toeven. Gezien de reacties en het grote applaus van de bezoekers, is deze voorstelling zeer aan te bevelen. U hebt nog de mogelijkheid, want zondag 29 juni a.s. kunt u het nog zien en wel van 15.00 tot 16.00 uur.

 

 

2 gedachten over “Carnaval op Zwart”

  1. Iemand hier erbij geweest?

    Snap je het wel als je zo’n voorstelling zelf ziet? Ook de tweede gelegenheid gaat me niet lukken. Dus ik ben benieuwd wat de reacties hier worden!

  2. MANDELA-concert
    Off-topic:

    Gisteravond van 19.30-23.30 4 uur lang genoten van “Mandela 90” op Hyde-Park…Schitterende registratie. Heerlijke muziek o.a. uit mijn tijd. U2 kwam nog ff binnen per video. Queen was de hoofdact; die nieuwe zanger pakt het supergoed op! De andere artiesten waren ook een lust voor oog en oor. Er werd ook geweldig gedanst. Verslaggever en pop-expert Leo Blokhuis is altijd super en innemend. Grote klasse NOS!

Reacties zijn gesloten.