Selectiespelers FC Zwolle moeten vertrekken

Foto van auteur

Gerald van den Belt, directeur bij FC Zwolle, meldt in zijn maandelijkse column op de website van zijn club dat een drietal spelers in de winterstop de club transfervrij kunnen verlaten. Het gaat hierbij om Harvey Bisschop, Stefan Jansen en Tjeerd Korf.

In zijn column gaat Van den Belt in op de toekomst van FC Zwolle. In de volgende passage heeft de directeur het over het trio spelers dat de club kan verlaten. Van den Belt: “Als we in staat zijn om deze groep een impuls te geven met vier á vijf versterkingen, heb ik er veel vertrouwen in dat we het nieuwe stadion kunnen betreden met een goede ploeg. Of er deze winter nog wat gebeurt, hangt af van de huidige selectie.”

“In het proces van het doorselecteren hebben we Harvey Bischop, Tjeerd Korf en Stefan Jansen aangegeven dat ze in de winter een transfervrije status hebben. De schatkist is leeg, we kunnen alleen nog versterkingen halen als er spelers weggaan of er een suikeroom(pjes) opstaan. Petri Oravainen komt er in januari bij met de bedoeling de vleugels van meer snelheid te voorzien, een kwaliteit die we nu nog missen. Naast snelheid zijn lengte (kopkracht aanvallend en verdedigend) en scorend vermogen kwaliteiten die we in onze selectie nog onderbezet hebben.”

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Selectiespelers FC Zwolle moeten vertrekken”

  1. Gaat deze refo-jongen dan toch korfballen, zo als everse hem adviseerde. Sins het opgeheven refovingertje van korf, tijdens een supporters protest, had deze speler al bij mij afgedaan. Ik zal hem niet missen.

Reacties zijn gesloten.