Publieke belangstelling voor KUS minimaal

Foto van auteur

Zwolle – Zaterdagmiddag verzorgden de populaire meiden van KUS een muziekshow voor de bezoekers van Expeditie Ecodrome Zwolle. Helaas was er maar weinig publiek.

De vier meiden van KUS (Anouk, Fleur, Meike en Monique) hebben in Nederland een nummer 1 hit gehad met ‘Lekker Ding’ en hebben dit jaar alweer hun tweede theatertour afgerond. Na het optreden was er nog een speciale kinderdisco en konden kinderen en ouders op avontuur in het park. Naast de nieuwe attractie, het Darwin Avontuur, waren ook alle overige attracties – waaronder de Moerasexpeditie en het Mammoetgraf – deze dag geopend. De deuren van het park gingen voor het optreden van KUS al om 09.00 uur open. Dat bleek achteraf niet nodig. De opkomst van de fans was teleurstellend te noemen. Het optreden van de meidengroep begon ook nog eens een uur te laat. Tot het optreden werden de kinderen en de ouders door het personeel van het Ecodrome bezig gehouden met liedjes en danswedstrijden. KUS liet zich later niet kennen, en zong met enthousiastme hun repertoire.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

8 gedachten over “Publieke belangstelling voor KUS minimaal”

 1. wat een onzin allemaal
  Waar was dat totaal mislukte toeristenspeeltje Ecodrome ooit voor neergezet? Precies -niet om er oubollige kinderprogramma’s zoals het jaren ’60 AVRO-TV kinderprogramma ‘Stuif is in’ te organiseren. Dat Zwolle nog tot het jaar 2012 elk jaar een dikke miljoen euro in die peperdure ECOPUT moet stoppen -is bijna niet te begrijpen. Nog nooit werd er in ons land zo’n mislukt pretpark -met subsidie in stand gehouden. Maar jà -knappe wijze politieke koppen hebben zich door Dirk Lips (eigenaar LIBEMA) goed in de lure laten leggen -met slimme wurgcontracten. En die zelfde Dirk Lips wil straks ook nog eens de nieuw te bouwen IJsselhallen voor een koopje pachten. Laat Zwolle zich straks WEER met slimme LIBEMA-WURGCONTRACTEN inpakken?

 2. Stond KUS dan ergens aangekondigd? (laat het trouwens plaatsvinden in het centrum, veel meer publiek)

  Offtopic en @ Ecoflopper: volkomen eens. Is deze miljoenensteun trouwens geen overheidssteun? Misschien is dit een leuk projectje voor mevrouw Neelie Kroes in Brussel? College van B&W maak je borst maar nat en de portemonnee wijd open, de miljoenen moeten (wat mij betreft) allemaal terugebetaalt worden

 3. In de stad kregen we gisteren om 11.50 een flyer in de handen gedrukt om naar KUS te komen kijken. We zaten net op een terras in afwachting van een bestelling.
  Het optreden van KUS, zo werd gezegd, zou om 12.00 uur beginnen…
  Niet echt handig dus…

 4. Op dezelfde dag als het “Van eigen bodem” festival lijkt me sowieso niet handig. Kun je je kinderen beter wat fatsoenlijke muziek laten horen 🙂

  Trouwens…dat Ecodrome…wat is het eigenlijk? Ik ben er nog nooit geweest.

 5. Het is vakantie… veel plezier bij een bezoekje aan het het Ecodrome…Het is naast het spoor…kan niet missen…succes!!!

 6. Ik heb het wel eens gezien… Ik fiets diverse routes naar het werk om Zwolle een beetje te verkennen en zo ben ik daar ook regelmatig langs gekomen. Maar ik was gewoon benieuwd.

  Inderdaad een bezoekje zal vast geen kwaad kunnen. Maar dan wel als het pokke weer is 😀

 7. ecodroom=eco nachtmerrie geworden. oh,oh wat mochten we toch dankbaar zijn dat het in zwolle kwam. gauw opdoeken en de verspilde miljoenen proberen te verhalen op de verantwoordelijken.

 8. KUS in het nieuws
  Ik merk dat het continue dezelfde negatieve krachten zijn die reageren op de nieuwsberichten rondom Ecodrome! Dom dat zij nog steeds hun meningen niet hebben bijgesteld! In de weken voordat KUS op bezoek kwam, heb ik het regelmatie in de pers kunnen lezen, daarnaast heb ik een Huis-aan-Huis folder mogen ontvangen met alle activiteiten van Ecodrome in 2008 (alle huishoudens in Zwolle hebben deze ontvangen), het staat in de brochure van Ecodrome én het heeft op aanplakbiljetten gestaan binnen Zwolle. HOE BLIND KUN JE ZIJN! Mijn kinderen hebben in ieder geval een leuke dag gehad met inderdaad een select gezelschap. Goed geregeld Ecodrome en ik blijf ondanks alle kritiek een warm voorstander voor Ecodrome, tenslotte is Ecodrome bij lange na niet dé geldverslinder van Zwolle, zeker niet als je weet dat veel van de ontvangen subsidie in het bedrijf wordt geinvesteerd!

Reacties zijn gesloten.