De Pelikaan toneel voorrondes NK Beach Soccer

Foto van auteur

Zwolle – Op zaterdag 12 en zondag 13 juli a.s. vinden op Sportpark De Pelikaan in samenwerking met KNVB Beach Soccer voorrondes voor het Nederlands Kampioenschap Beach Soccer. Dit Nederlands Kampioenschap vindt plaats op zaterdag 19 en zondag 20 juli a.s. op het strand van Scheveningen.

Het damesteam van HTC uit Zwolle, dat in 2007 Nederlands Beach Soccer Kampioen werd, wist zich hiervoor onlangs in een andere voorronde reeds te plaatsen evenals de heren van HTC. De heren wonnen immers zaterdag 21 juni j.l. op De Pelikaan het 1e Zwols Beach Soccer Toernooi en mogen om die reden vanwege de samenwerking tussen De Pelikaan en KNVB Beach Soccer uitkomen op het NK. Aankomend weekend zullen samengestelde Beach Soccer Teams uit het hele land om de laatste te vergeven NK-tickets strijden op het fonkelnieuwe beachveld aan de Haersterveerweg. Zowel bij de dames als bij de heren hebben zich daarnaast ook enkele samengestelde teams uit Zwolle en regio ingeschreven.

Op zaterdag 12 juli starten om 10.00 uur de dames waarna om 12.30 de heren in actie zullen komen. Zowel bij de dames als bij de heren zal de dagwinnaar zich plaatsen voor het NK. Een dag later op zondag 13 juli zullen vanaf 11.30 uur wederom herenteams strijden om een laatste ticket voor het felbegeerde NK Beach Soccer op het strand van Scheveningen.

De Beach Soccer wedstrijden op het beachveld aan de Haersterveerweg in Zwolle zijn gratis toegankelijk.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “De Pelikaan toneel voorrondes NK Beach Soccer”

Reacties zijn gesloten.