Big Brother is watching you…..

Foto van auteur

 Onderstaande foto is gemaakt nabij de Grote Kerk. Een bijzonder plaatje in hartje Zwolle.

Durft u hier nog te plassen??

Luttekestraat

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

19 gedachten over “Big Brother is watching you…..”

 1. Heel origineel hoor.Heeft al in de krant en op internet gestaan.Zo kan ik ook leuke foto’s maken.

  ===========

  Graag iets meer respect voor een leuke en opvallende actie van de fotografe.

 2. Ik zou trouwens nooit van die zeikpaalen gebruik maken.Die dingen staan open en bloot langs de weg.Iedereen kan je zien pissen.
  Vind het een rare onsmakelijk tooestand.Een erg lullig gezicht. ;D

 3. Maar wel ERG handig als je nodig moet. En het bespaart aardig wat aan wildplas-boetes. Zeker voor het uitgaanspubliek met een glaasje op echt een oplossing zoiets!

 4. @admin…. waarom mag appegiele geen commentaar leveren?? hij/zij heeft duidelijk een punt… leuke foto maar idd niet origineel…

  =========

  Als er meer ‘respect’ getoond wordt is er helemaal niets aan de hand.

 5. @Sig: ik denk dat appegielle er een beetje aan voorbij gaat, dat Ank Pot wel vaker foto’s maakt die op Weblog Zwolle komen. En dat zijn vaak bijzonder mooie foto’s…

 6. Ze maakt idd wel vaker mooie foto`s.Maar dit was niet erg origineel.Vind het jammer dat ze zo met de eer wil gaan strijken.

  ========

  De redactie heeft totaal niet de indruk dat de fotografe weet heeft gehad van eerdere publicaties. Dan valt er ook niet meer met andermans eer te strijken.

 7. Wat een flauwekul inderdaad dat Ank met de eer zou willen gaan strijken. Als iemand een foto maakt van iets dat hem of haar opvalt, dan is dat toch niet ‘met de eer strijken’? Dan zou het een fotograaf moeten zijn die er geld voor vangt om een ‘primeur’ te hebben.
  Ik krijg niet de indruk dat het Ank daar om te doen is.
  Ik krijg meer de indruk dat er mensen hier zijn die denken dat alle ‘nieuws’ echt nieuw moet zijn. Is natuurlijk je reinste kolder. Zelfs het nieuws in de krant is gedateerd!

  Ik kende de combi ook nog niet en ik waardeer het dat Ank me erop attent heeft gemaakt door er een foto van te maken en die hier te plaatsen.

  Ik kan me ook niet voorstellen dat Appegielle alle plekjes die Ank eerder fotograveerde al kende… Zo ja: dan moet je er maar langsscrollen, lijkt me… Om meteen zo’n flauwe opmerking te maken, daar heeft niemand wat aan.

 8. Het was mij ook nog nooit opgevallen…ik vond het wel een geinige foto.

  Wel een schril contrast met het natuurschoon dat normaal gezien door Ank op de gevoelige plaat vastgelegd wordt 😀

Reacties zijn gesloten.