Voetballers strijden voor plaats NK Beach Soccer

Foto van auteur

Zwolle – Op zaterdag 12 en zondag 13 juli a.s. vonden op Sportpark De Pelikaan in samenwerking met KNVB Beach Soccer voorrondes voor het Nederlands Kampioenschap Beach Soccer. Dit Nederlands Kampioenschap vindt plaats op zaterdag 19 en zondag 20 juli a.s. op het strand van Scheveningen.

Zaterdag speelden de dames waarna de heren in actie kwamen. Zowel bij de dames als bij de heren zal de dagwinnaar zich plaatsen voor het NK. Bij de dames gaan, nadat het Zwolse damesteam van HTC 1 zich al plaatste, nu ook HTC 2 naar de NK. Bij de heren gaan Slobbers United uit Assen en het Diepenveense DSC strijden voor het felbegeerde NK Beach Soccer op het strand van Scheveningen.

Het damesteam van HTC uit Zwolle, dat in 2007 Nederlands Beach Soccer Kampioen werd, wist zich hiervoor onlangs in een andere voorronde reeds te plaatsen evenals de heren van HTC. Nu dan ook de dames van HTC 2.

De heren van HTC wonnen zaterdag 21 juni j.l. op De Pelikaan het 1e Zwols Beach Soccer Toernooi en mogen om die reden vanwege de samenwerking tussen De Pelikaan en KNVB Beach Soccer uitkomen op het NK.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Voetballers strijden voor plaats NK Beach Soccer”

Reacties zijn gesloten.