Overige politieberichten

Foto van auteur

Zwolle – Bij een instelling aan de Kerkweg werd in de periode tussen vrijdag 11 juli en maandag 14 juli ingebroken. Men kwam binnen door een ruit van de voordeur te forceren. Er werden een aantal dozen met materialen weggenomen.

– Bij een winkel aan de Hogenkampspassage werd op maandagmiddag 14 juli een 60-jarige man uit Zwolle aangehouden voor winkeldiefstal. De man had allerlei levensmiddelen meegenomen maar had deze niet ter betaling bij de kassa aangeboden.

–  Op maandagmiddag 14 juli werd aan het Simon van Slingelandtplein een 28-jarige vrouw uit Zwolle staande gehouden. Zij reed op een fiets waarvan het originele slot was vervangen en de fiets had slijpsporen op de plek van het originele slot. Ook was het plaatje met de barcode van de fiets verdwenen. De fiets bleek als gestolen gesignaleerd te staan. De vrouw kreeg een dagvaarding met transactievoorstel van 220 euro.

18 gedachten over “Overige politieberichten”

 1. Zelf niet dat vreselijk altijd afglijdende hangjongervolle Stadshagen 😀 😀 😀 toch leuke wijken Zwolle Zuid & Stadshagen

 2. overbuurman en drugsdeskundige
  de enige instelling die de pittoreske kerkweg in het ozo met zonovergoten berkum rijk is is een kinderdagverblijf. de blauwe panter genaamd. onlangs, ik spreek over een kleine maand geleden is hier ook al eens ingebroken. na enig breek en forceerwerk wisten de inbrekers weg te komen met een geldbedrag van jawel nog geen 30 euri!!!! daar kun je nog geen gram coke voor scoren.
  welnu; de kinderen van het kinderdagverblijf die van dit bedrag allemaal een fyne ijsco konden krijgen zijn wellicht te jong om het te beseffen.

 3. een geldbedrag van jawel nog geen 30 euri!!!! daar kun je nog geen gram coke voor scoren.

  In Berkum misschien niet, maar in Zuid wél. ;D
  0,7 gram that is… 8)
  En dan nog sterk doorversneden met paracetamolletjes… 😮 😀 ;D

 4. Nee hoor,verziek geen buurten.Denk niet dat Berkum wat er ook gebeurd een slechte naam zal krijgen.Daar wonen er veels te nette mensen voor.

 5. Wat is een net mens dan appegiele? Iemand die zijn hele leven in een keurslijf rondloopt en zich daardoor verheven voelt boven de rest?
  Dat is geen net mens, dat is een bang mens appegiele

Reacties zijn gesloten.