Bejaarde vrouw rijdt met snorfiets op A28

Foto van auteur

Zwolle – De politie heeft maandagmiddag 21 juli het rijbewijs ingevorderd van een 72-jarige vrouw uit Zwolle. Eerder die middag was ze op haar snorfiets gesignaleerd op de A28.

Door surveillanten van het KLPD werd ze bij de afslag Ommen de snelweg afgeloodst. Vervolgens zagen politiemedewerkers dat ze door rood reed en midden op een kruising stil bleef staan. De vrouw maakte een verwarde indruk en is naar huis gebracht.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

10 gedachten over “Bejaarde vrouw rijdt met snorfiets op A28”

 1. Het heeft toch geen zin om van zo iemand het rijbewijs in te nemen?!? Ze heeft waarschijnlijk niet eens door gehad, dat ze verkeerd reed. Dus het zal haar ook weinig uitmaken of ze dat met of zonder rijbewijs doet…

 2. Arme vrouw, verward. Maar inderdaad, ook de brommer (tijdelijk) in beslag nemen lijkt me doeltreffender. Iemand die verward is houdt erwaarschijnlijk geen rekening mee dat het rijbewijs ingevorderd is….

 3. Madrid
  Het is toch duidelijk dat mevrouw op weg was naar Speeltuin Madrid (vlakbij kasteel rechteren Dalfsen). Als kind was dit the place to be . Welk Zwols (&Zwollerkerspel) kind geboren voor 1960 ging hier niet op de fiets naar toe op dagen als Hemelsvaartdag ed.
  Rijbewijs intrekken lijkt mij in dit geval volledig terecht maar help mevrouw dan ook even aan een taxi terug naar haar jeugd……

 4. Totdat ze een straat in rijdt met spelende kinderen…

  Larry, wat weet je dingen weer lekker uit zijn verband te trekken! Als je me quote reageer dan ook op mijn hele stelling. Als je geestelijk al zo de weg kwijt bent is het niet effectief een rijbewijs in te nemen. Ze zal toch wel in een auto stappen….met of zonder rijbewijs. Gewoon vervoermiddelen innemen!

 5. Je hebt het in je eerste berichtje alleen maar over het rijbewijs… 8)
  Uit de tweede:

  Ze zal toch wel in een auto stappen….met of zonder rijbewijs.

  Vastbinden dan maar?

  Gewoon vervoermiddelen innemen!

  Oók de rollator? ;D

Reacties zijn gesloten.