Ook dames welkom op Highlandgames

Foto van auteur

Zwolle –  Vier jaar lang was de ZHTC Highlandgames toch vooral het domein van de stoere mannen en was de rol voor de dames beperkt tot publiek of medewerker. 20 september 2008 wordt tijdens de lustrumeditie vanaf 13.00 uur echter zowel een heren als een damescompetitie gehouden.

Vorig jaar deed voor het eerst een damesteam mee en daar heeft de organisatie van dit jaar meer mee gedaan. Diverse games zijn aangepast zodat ze zowel voor de heren als damescompetitie gebruikt kunnen worden. De organisatie hoopt op deze manier ook dames tijdens dit evenement actief te krijgen. Organisator Hoogterp: De inschrijvingen zijn net geopend, maar we horen al veel positieve verhalen. “De meeste studenten komen zo langzamerhand terug van vakantie, dus we hopen dat de inschrijvingen vanaf nu binnendruppen. Hopelijk wordt ook de damescompetitie een groot succes.” Het evenement wordt gehouden op Park de Hogenkamp.

Krachtgames als tractorbandflippen en de stone of manhood worden afgewisseld met behendigheidsgames als zwaardheffen en hooivorkdarten. Een 15-tal games zal moeten uitmaken wie zich tijdens deze lustrumeditie het sterkste heren- of damesteam mag noemen. Voor meer informatie zie www.zhtchighlandgames.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Ook dames welkom op Highlandgames”

  1. Een dames competitie, gaaf idee!

    Nou moeten de mannen niet gaan zeuren dat het voor de vrouwen ‘makkelijker’ is gemaakt!! šŸ˜‰

Reacties zijn gesloten.