Olympisch Dorp in de Wipstrik

Zwolle – Na de vroege editie van Huttendorp Aa-landen en de start van Huttendorp Stadshagen en de Jeugdlanden in Holtenbroek, Wythmen, Kamperpoort, Westenholte, Dieze (verschillende) en Zwolle Zuid ging dinsdag Jeugdland Wipstrik van start. Het thema is dit jaar de Olympische Spelen.

Achter wijkcentrum Bestevaer werd door de aanwezige kinderen (4 – 12 jaar) druk getimmerd aan hutten, geschminckt en geknutseld. Vandaag (woensdag) gaan de kinderen de hutten afbouwen en de planken schilderen. Het ‘Olympisch Dorp’ kan dan worden geopend. Ook worden er broodjes gebakken. Woensdagavond is er voor de oudere kinderen van 7 – 12 jaar een spannende speurtocht. Donderdag is er een sport- en spelletjesdag. Wat er vrijdag plaatsvindt blijft nog een verrassing.

Foto’s: Hinrie Zigterman

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

15 gedachten over “Olympisch Dorp in de Wipstrik”

  1. @ Larry, Hoorde dat in Stadshagen ook al iemand zeggen. Van de hamers en de megafoons; washandjes om de slastokken en sokken in de spreektoeter!!
    Wat denken ze wel niet, een beetje lol hebben terwijl wij ons overal aan lopen ergeren >:(

  2. Moet je nagaan, zelfs overdag ergeren mensen zich aan de medemens die lol heeft. Mijn relaas was natuurlijk niet mijn eigen waarneming. šŸ˜›

Reacties zijn gesloten.