Verbouwing wijkservicepunt Zwolle Zuid

Foto van auteur

Zwolle – Het wijkservicepunt Zuid in wijkcentrum De Pol aan de Gelijkheid 1, is van maandag 11 tot en met woensdag 27 augustus in verband met een verbouwing gesloten. Gedurende deze periode is het servicepunt op maandag en woensdag van 09.00 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer (038) 498 23 38. Vanaf maandag 1 september is de balie van het wijkservicepunt Zuid weer normaal geopend.

In het wijkservicepunt kunnen wijkbewoners terecht met hun vragen, ideeën en meldingen over zaken die de gemeente bedenkt, beslist of uitvoert. Dat kan over de meest uiteenlopende zaken gaan: het onderhoud van straten en groen, renovatie- en nieuwbouwprojecten in de wijk, onveilige plekken, gevaarlijke verkeerssituaties enzovoort. Bewoners kunnen bij het wijkservicepunt terecht met vragen over het beleid van de gemeente: welke plannen zijn er voor de wijk, de buurt of de straat? De medewerkers van het wijkservicepunt kunnen uitleggen waarom de gemeente bepaalde dingen in de wijk doet of wil doen. De openingstijden zijn maandag en woensdag van 09.00 tot 12.00 uur.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Verbouwing wijkservicepunt Zwolle Zuid”

 1. Hoeveel mensen uit Zuid zijn hier eigenlijk al eens naar binnen gewandeld om vragen te stellen?

  Overigens wel weer jammer, dat dit punt alleen geopend is als de meeste mensen gewoon hard aan het werk zijn! 🙁

 2. Plantje je slaat de spijker op zijn kop ,het is net wat je zegt de openingstijden zijn er niet voor werkende mensen.
  En dat idem met de politiepost in dat centrum.

 3. @plantje, pieter, jullie doen of dit wat nieuws is, sinds dat ze in Zuid zıtten is dit al, maar ook nooit gedacht om een afspraak te maken.
  Er is een verschil tussen vrije inloop en afspraak 😉 😛 8)

 4. geschreven door Plantje, op 7 augustus 2008 om 12:49

  Hoeveel mensen uit Zuid zijn hier eigenlijk al eens naar binnen gewandeld om vragen te stellen?

  Overigens wel weer jammer, dat dit punt alleen geopend is als de meeste mensen gewoon hard aan het werk zijn!

  1: Ikke, zei de gek. Om het onveilige kruispunt IJsselcentraleweg/Hollewandsweg aan te kaarten incl. een mogelijke oplossing waarbij ik zelf ook de handen wel uit de mouwen wil steken.
  Reactie? Lauw… >:(

  2: Tactisch zeer sterk gedaan, hoe minder mensen daar naartoe kunnen, hoe minder gezeur en vooral werk er bij te pas komt. :'(

Reacties zijn gesloten.