Weinig belangstelling voor Muziek in de Tent

Foto van auteur

Zwolle – Zondagmiddag vond er weer een editie van Muziek in de Tent plaats. Op het Assendorperplein trad de band Pitch White Storm op.

Na een grondige renovatie van de muziektent in Assendorp werd het maandelijkse evenement 8 juni j.l. weer nieuw leven in geblazen. Elke tweede zondag van de maand treedt er een band op in de tent. De belangstelling was dit keer erg pover. Een handjevol belangstellenden genoot van de muziek. Zondag 14 september treedt de band Trust op.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

23 gedachten over “Weinig belangstelling voor Muziek in de Tent”

 1. Ze speelden wel goed! En op de foto’s zie je ook niet iedereen staan, bij de enk en eureka zaten ook nog mensen…. ik vond het iig wel geslaagd!

 2. Ey, waar zaten al die anti-zeikerts die zo graag een feestje willen nou? ;D Maar vorige keer zat het pleintje helemaal vol en het zal ook met het weer te maken hebben. Wel balen voor de band en de organisatie, erg sympathiek initiatief dit.

 3. haha rutger, here I am…..ben er ook nog even geweest. Hoorde geluiden op straat, wist er verder niets van. Zal mijn eigen schuld zijn omdat het elke maand zo is en ik ’s weekends mijn agenda een vervelende eikel vind ;D
  Blijft idd een sympathiek initiatief, communicatie mag sterker wat mij betreft (en dan heb ik het niet over de te verwachten overlast, maar over het te verwachten feestje)

 4. En niet tevergeten de lekkere pannekoeken in Eureka … traditiegetrouw is het altijd een happening bij de bburen van dit feest op hert assendorperplein !

  Agendagewijs is het natuurlijk ook gewoon vakantietijd voor velen, dus qua opkomst zat het er gewoon niet in vandaag !

 5. Ik vond het heerlijke luistermuziek en zat dan ook lekker op het muurtje bij de zandbak (waar mijn dochter lekker aan het spelen was)in de zon te genieten.
  en natuurlijk kun je in deze tijd geen topdrukte verwachten maar de foto’s geven een minder goed beeld dan de werkelijkheid.
  ;D

 6. Een betere aankondiging zou zeker op z’n plaats zijn, want om nou zelf te moeten gaan onthouden dat het alweer de tweede zondag van de maand is… ;D
  Bij de officieuze opening was ik aanwezig (2 mannen van Staal op gitaar en bas, Hanneke zong en Henkes op z’n drumdoos) en heb mij daar opperbest vermaakt en zou er graag elke keer bij zijn, want het is gewoon een enorm relaxed gebeuren. 😉

 7. Zelfde laken en pak als met het Megabenifit concert van wat piraten. Toen zaten er ook anderhalve man en een paarde kop. Gelijk mee stoppen.

 8. Oh nee, Kootenbie, deze grap is toch bedoeld als slechte grap neem ik aan? Als typetje die zich er niet voor schaamt suffe clichés te verkondigen?

 9. Als voorzitter van Muziek in de Tent vind ik bovenstaande reactie een beetje teleurstellend. Afgelopen zondag, dus 10 augustus, was alweer de 4e editie van Muziek in de Tent van 2008. In o.a. de Stentor en Peperbus heeft een persbericht gestaan. Tevens is er geflyerd. Voor wat betreft het aantal bezoekers vind ik het eerlijk gezegd nog wel meevallen voor deze laatste vakantiedag. Bij Eureka en de Enk zaten ook behoorlijk wat mensen op het terras te luisteren (helaas niet op de foto te zien).
  Veel enthousiaste muziekliefhebbers waren er wel!
  Wellicht is het handig dat we nog eens vermelden, dat Muziek in de Tent op elke 2e zondag van de maand plaatsvindt van 14.00 – 16.00 uur. Dus elke 2e zondag van de maand dat feestje!! Wil je persoonlijk op de hoogte gehouden worden, dan kun je vrienden worden van muziekindetent.hyves.nl of een berichtje sturen naar info@muziekindetent.nl. Op deze manier kan het je niet ontgaan……. Voor de goede orde: op 14 september kun je komen genieten van de band Trust…..

 10. @admin
  Klein (veel gemaakt) foutje in het bericht:
  “Een handjevol belangstellenden genoten van de muziek.”

  Moet zijn
  “Een handjevol belangstellenden “genoot van de muziek.

  =======

  Dank u!

 11. Een handvol luisteraars genoot, of een handvol luisteraars hebben genoten, misschien zelfs wel een handvol genietende bezoekers hebben geluisterd, of anders een aantal genietende luisteraars hadden er hun handen aan vol … what’s in a word anyway ??

Reacties zijn gesloten.