Politie op zoek naar eigenaren gestolen goederen

Zwolle – In juni van dit jaar werd een 28-jarige man uit Zwolle in diezelfde plaats aangehouden voor verschillende inbraken. De man pleegde in de periode vanaf november 2007 diverse woninginbraken, auto-inbraken en inbraken in schuren en bergingen in heel Zwolle. In zijn woning trof de politie meerdere gestolen goederen aan. De meeste van deze goederen zijn inmiddels weer terug bij de rechtmatige eigenaren.

Er zijn echter een aantal (waardevolle) spullen blijven liggen. De politie wil deze goederen graag teruggeven aan de eigenaren en is daarom op zoek naar deze personen. Ondanks dat de politie altijd haar uiterste best doet om zelf de eigenaar van het gestolen goed te vinden, lukt dit niet altijd. Soms omdat er simpelweg geen aangifte is gedaan en soms omdat, ondanks het nodige speurwerk, de eigenaar van het aangetroffen goed niet zo eenvoudig op te sporen is tussen alle aangiftes in het politiesysteem. Het is echter wel de taak van de politie om teruggevonden gestolen goederen weer  te bezorgen bij de eigenaar.

In verband met de verschillende inbraken in Zwolle, vraagt de politie dan ook uw aandacht voor de volgende goederen:

–          Zwarte tas (merk Ralph Boyer), met diverse vakken en ritsen voor laptop c.q. werkmateriaal

–          Delftsblauw blikken trommel met een opdruk van landschappen met als inhoud tinnen soldaatjes

–          Schilderij  “ondergaande zon”

–          Bronzen beeldje “de handdruk”

–          Verrekijker in hoes, merk Nikon

–          Metaal detector, merk White’s XLT

–          Metaal detector, merk Excalibur

–          Spelcomputer Bactec “sudoka”

–          Sleutels van kantorenpand “Le Rhone”  

 

Slaat u aan op één van deze goederen omdat u deze herkent? Kom dan naar het politiebureau in Zwolle-Oost (Simon van Slingelandtplein 27). Om de goederen te mogen bekijken en eventueel aanspraak te maken op de goederen, dient u eerst een kopie van uw aangifte en een geldig identiteitsbewijs te kunnen tonen. Is één van bovenstaande goederen van u, maar heeft u destijds geen aangifte gedaan? Doe in dat geval alsnog eerst aangifte van het gestolen goed en kom vervolgens naar het bureau in Zwolle-Oost.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)