Avondvierdaagse gaat door als Home Edition

Foto van auteur

Zwolle – Omdat het binnenshuis lopen van de avondvierdaagse alleen mogelijk is voor mensen die extreem ruim wonen, wordt er een speciale Avond4daagse – Home Edition georganiseerd.

Bijzonderheid is dat je vanaf je eigen huis vertrekt. En dat je je eigen routes maakt met de app van eRoutes. Na vier dagen lopen ontvang je wel degelijk de enige echte Avond4daagse-medaille. Ideaal voor wie zijn serie ondanks corona toch compleet wil hebben.

De inschrijving is deze week gestart. Met de Home Edition wordt iedereen in Nederland de kans geboden een eigen Avond4daagse te lopen. Dus niet in hele grote groepen tegelijk, zoals je gewend bent. Maar alleen met een vriendje, je sportmaatjes of met je gezin.

Je kunt de vier dagen lopen in de periode tussen 1 juni en 31 augustus 2020. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten, want het moet natuurlijk wel een echte prestatie blijven. Je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kun je op pad.

Inschrijven kan vanaf maandag 25 mei. In verband met de betaling moet een ouder/verzorger dit doen. Vervolgens vul je de namen van de deelnemers in. Per deelnemer kost deelname € 5. Daarvoor krijg je vier verschillende routes via de eRoutes app. Je kunt daarbij kiezen uit 2,5 – 5 – 10 km. En na afronding van de vier dagen wandelen ontvang je de officiële Avond4daagse-medaille thuis.

Meer informatie en inschrijven via: https://www.avond4daagse.nl/deelnemers/avond4daagse-home-edition.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)