Presentatie CD Meander Bigband tijdens projectdag

Foto van auteur

Tijdens een grote geldinzamelingsactie van het Agnieten College, locatie Meander werd dinsdagmiddag de tweede CD ‘Second Session’ van de Meander Bigband gepresenteert.

Ook werd deze dag bekend wie er van de leerlingen namens de school naar India mag om daar het project van Going Global te bekijken. De gelukkige was Koen Breet uit Zwolle. Hij werd na een selectie van 50 kandidaten uitverkoren om in het voorjaar van 2007 naar India af te reizen.

Presentatie van de Meander Bigband CD

Het Meander College stond de hele dag in het teken van de actie Going Global van de Stichting Edukans. Honderden leerlingen waren dinsdagmiddag in de aula van het schoolgebouw bijeen om de presentatie van de CD van de Meander Bigband mee te maken, en de resultaten van de projectdag te horen. Eerder deze dag gingen leerlingen van de school erop uit om via klassikale acties geld in te zamelen voor het goede doel, scholenbouw in India. Docent Klomp moest de gevolgen van een leerlingenactie ondervinden. De studenten hadden bijna € 500,- ingezameld om het hoofd van de leraar kaal te scheren. De meter van de inzameling van deze actie stond rond 13.30 uur op goed € 19.000,-.

Koen Breet (rechts) gaat naar India…

De tondeuze gaat in de haardos van docent Klomp…

 

6 gedachten over “Presentatie CD Meander Bigband tijdens projectdag”

  1. De actie was heel geslaagd! Onze klas heeft 545 euro binnen gebracht en we hebben de 20 000 euro nu al gehaald! En er komt nog meer geld in de aankomende tijd binnen! E?©n klas heeft zelfs 1000 euro binnen gebracht! Goed hoor!
    ———————
    Edit:
    Dank u !

Reacties zijn gesloten.