Pathé Zwolle schenkt bioscoopkaartjes aan medewerkers GGD IJsselland

Foto van auteur

GGD IJsselland
Foto: Peter Denekamp

Zwolle – Pathé Zwolle vond het hoog tijd om na maanden hard werken de GGD-medewerkers eens in het zonnetje te zetten. En wat is er dan mooier dan een relax-momentje in de bioscoop – natuurlijk op anderhalve meter afstand.

Pathé Zwolle geeft vrijkaarten aan de medewerkers van GGD IJsselland die zich de afgelopen maanden hebben ingezet voor de bestrijding van corona. De kaartjes werden overhandigd bij de testlocatie in Zwolle, onder toeziend oog van een bemonsteraar en een assistent-bemonsteraar van GGD IJsselland.

De GGD IJsselland blijft zich voor de volle honderd procent inzetten voor de bestrijding van corona: iedereen met klachten wordt getest in een van de vier testlocaties. Bij positieve testen doet de GGD uitgebreid bron- en contactonderzoek en ze adviseren inwoners en professionals.

Gonnie Van Kranenburg is vanaf het begin betrokken bij de coronabestrijding: als teammanager infectieziektebestrijding, als procesleider in de crisisorganisatie en nu als projectmanager van het coronateam. Gonnie nam de vrijkaarten namens alle betrokken GGD-medewerkers in ontvangst van Dennis Tulleken van Pathé.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)