Deltion bij Haute Couture show van Mart Visser

Foto van auteur

Zwolle – Vier toptalenten van de opleiding Fashion Design van het Deltion College in Zwolle staan in het voorprogramma van topcouturier Mart Visser tijdens het Haute Couture Fashion Gala 2008 op 26 september 2008 in de IJsselhallen in Zwolle. Het voorprogramma bestaat uit een prêt-à-porter show, waarbij diverse modezaken uit Zwolle en de regio hun collectie tonen. De oud-studenten van Deltion laten tijdens deze show een outfit uit hun eindexamencollectie zien.  

De mode-opleidingen van Deltion
Het Deltion College biedt drie mode-opleidingen: Fashion Design, Fashion Management en Fashion Commercie. De vier oud-studenten van Fashion Design die 26 september meedoen aan de modeshow zijn Vildana Memic, Sharony Bergsma, Josje van der Zwart en Peter van den Broek.

Zij hebben voor hun eindexamen een collectie ontworpen en uitgevoerd voor een bestaand modemerk. Iedere oud-student toont één outfit. De uitstraling varieert van een commerciële collectie geïnspireerd op het circus, tot een collectie met Haute Couture elementen.

Het Haute Couture Fashion GalaHet Haute Couture Fashion Gala heeft een lange traditie met grote namen op het gebied van Haute Couture, zoals Frank Govers, Edgar Vos en Sheila de Vries. In de afgelopen jaren is er samengewerkt met Mart Visser. Vanwege het grote succes is er ook dit jaar besloten om Mart Visser uit te nodigen om de Noordelijke Najaarspremière 2008 van zijn Haute Couture collectie in Zwolle te houden. Uniek, want Mart Visser showt zijn hele collectie alleen voor zijn eigen klanten in het Hilton Hotel in Amsterdam én voor het Fashion Gala. Daarmee onderscheidt het evenement zich van alle andere evenementen in Noord Nederland.

Kaarten reserveren
Interesse in de show? Er zijn nog kaarten beschikbaar! Kaarten zijn verkrijgbaar voor 50 euro bij DueDonna in Zwolle en Brasserie Het Vliegerhuys in Zwolle. De zaal is geopend vanaf 19.00 uur, de shows beginnen om 20.00 uur.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)