Regen van bekeuringen bij alcoholcontroles

Foto van auteur

Aan de Diezerpoortenplas werd in de nacht van donderdag op vrijdag een 33-jarige automobilist uit Zwolle staande gehouden voor een alcoholcontrole. De man blies een A op straat. Bij de ademanalyse blies hij 390 ug/l. Hij kreeg een rijverbod van vijf uren en een bekeuring voor rijden onder invloed. Omdat hij een beginnend bestuurder is, werd zijn rijbewijs ingevorderd.

In de nacht van donderdag op vrijdag werd aan de Ittersumallee een 39-jarige automobilist uit Zwolle staande gehouden voor een alcoholcontrole. Op straat blies hij een A. Bij de ademanalyse op het bureau blies hij 450 ug/l. Hij kreeg een rijverbod van vier uren en een bekeuring voor rijden onder invloed. Zijn auto werd voorlopig aan het bureau gestald.

Aan de Oldeneelallee werd op donderdagavond een 28-jarige automobilist uit Nieuwleusen staande gehouden voor een alcoholcontrole. Bij de ademanalyse blies hij 255 ug/l. Hij kreeg een rijverbod van een uur en een proces-verbaal voor rijden onder invloed.

In de nacht van donderdag op vrijdag werd aan de Pletterstraat een 50-jarige automobilist uit Zwolle staande gehouden voor een alcoholcontrole. Bij de ademanalyse blies hij 240 ug/l. Hij kreeg een rijverbod van een uur en een proces-verbaal voor rijden onder invloed.

Aan de Ittersumallee werd in de nacht van donderdag op vrijdag een 33-jarige automobilist uit Zwolle staande gehouden voor een alcoholcontrole. Hij blies 335 ug/l. Hij kreeg een rijverbod van twee uren en een pv voor rijden onder invloed.

 

In de nacht van donderdag op vrijdag werd aan de burgemeester Roelenweg een 46-jarige automobilist uit Zwolle staande gehouden voor een alcoholcontrole. Bij de ademanalyse op het bureau blies de man 400 ug/l. Hij kreeg een rijverbod van drie uren en een bekeuring voor rijden onder invloed.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Regen van bekeuringen bij alcoholcontroles”

 1. Beste weblog administrator:

  Wat is een A blazen?

  Ik zie die kreet tweemaal in je blog.

  Ik zou haast denken dat je weer een het politie persbericht hebt overgenomen.

  Laat hen een eigen spreekbuis beginnen en laat je toch niet als PR bureau misbruiken!

 2. Voor mij is dit geen normale term Sil. Maar het zal wel vaktaal zijn.

  Een A is voor mij althans ook:
  Acceptabel,
  Aanvaardbaar;
  Alcoholvrij;
  A op de schaal van At/m Z?

  Dat er ook een P is staat niet in het persbericht.

  Maar dat kan dus ook zijn:
  Parkeren ivm te veel Alcohol
  Penibel
  Proost Jij ook!
  etc.