Stichting Evenementen presenteert Wintermagazine

Foto van auteur

Ook in de winter 2006/2007 kent Zwolle weer veel aansprekende en enerverende evenementen. Stichting Evenementen Support Zwolle (SESZ) heeft ze gebundeld. Het resultaat is een prachtig wintermagazine, dat vanaf vandaag te verkrijgen is.

 

Uniek is de bijdrage van winterboegbeeld Erben Wennemars. Uit het door hem verzorgde voorwoord blijkt dat ook hij, tussen het schaatsen door, de Zwolse winterevenementen gaat beleven! Het magazine is een bewaarexemplaar en laat zien dat er t/m begin maart 2007 veel te genieten valt. Van de Ster van Zwolle tot het Deltion Cabaretfestival. Maar ook van Peter Pan on Ice en de Decemberfeesten. Voor jong en oud. Bekende evenementen, maar ook nieuwe initiatieven. De beschrijvingen van de evenementen brengen mensen vast in de winterstemming en verleiden ze er hopelijk toe Zwolle te bezoeken.

Het magazine is gratis af te halen bij VVV Zwolle (Grote Kerkplein 15, ingang Sassenstraat). Daarnaast is het magazine terug te vinden op verschillende verspreidpunten in Zwolle en de regio.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Stichting Evenementen presenteert Wintermagazine”

  1. Wat ik dan weer jammer vind is dat dit magazine wel aan alle abonnees van de Zwolse Courant wordt aangeboden maar dat de overige zwollenaren en niet-zwollenaren het zelf op moeten halen bij de VVV. Waarom wordt zo’n blaadje niet verspreid aan alle zwollenaren en de regio? Gemiste kans volgens mij….

Reacties zijn gesloten.