FC Zwolle krijgt Eindhoven niet klein ( 2- 2 )

|   Laatste wijziging

Zwolle – Een zeer mager resultaat en een draak van een wedstrijd. Een harde conclusie, maar niets anders dan de waarheid helaas. Dat is wat de 5100 bezoekers vrijdagavond in het Oosterenkstadion te zien kregen. De ploeg van Jan Everse kwam tegen het laag geklasseerde FC Eindhoven niet verder dan een 2-2 gelijkspel. En gezien de tweede helft van de wedstrijd mogen de Zwollenaren daar niet eens over klagen.


Verslagenheid na afloop bij de spelers van FC Zwolle

Ondanks twee keer een goal voorsprong heeft FC Zwolle onnodig de punten verspeeld. Derk Boerrigter ( 4e min. ) en Denis van der Wal ( 56e min. ) brachten de ploeg van Jan Everse op voorsprong, alleen wist FC Eindhoven terug te komen via Rob van Boekel en Serhat Koç. Hierdoor haakt FC Zwolle voorlopig af in de titelstrijd, want de achterstand op VVV loopt op naar zeven punten. De tweede periode ging vrijdagavond naar VVV-Venlo.

Meer beelden bij ‘Lees verder’

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

9 gedachten over “FC Zwolle krijgt Eindhoven niet klein ( 2- 2 )”

  1. Slappe hap was het. Veel te laag tempo. Argh….. En dan ook nog eens vreemden die op mijn plaats gaan zitten met een vrijkaartje en die dan niet weg willen gaan. Dubbel ARGH! Pot jan dosie zeg. ik betaal gloeiende gloeiende voor mijn kaartje en zij krijgen hem. Ga weg en kom niet meer terug. En dan ook nog zo’n twee turfen hoog ventje die denkt dat hij lollig is. drie keer ARGH.

    Goed even van mij afgeschreven. Op naar de volgende wedstrijd.

  2. Jammer. Maar Eindhoven is natuurlijk best wel een tegenstander van formaat. Volgende keer beter, op naar de Champions League in 2012 !

Reacties zijn gesloten.