Kerstcreatiefbeurs in de Bolder

Foto van auteur

Het was alweer de 13e Kerstcreatiefbeurs in de Bolder in de Aalanden. Zoals altijd was het sfeervol ingericht en ook de deelnemers hadden hun tafels stemmig aangekleed. Het bezoekersaantal viel een beetje tegen, beduidend minder dan andere jaren, maar dat mocht de pret niet drukken. Volgend jaar op 8 december is er weer Kerstcreatiefbeurs.

 

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Kerstcreatiefbeurs in de Bolder”

  1. Lag het lage bezoekersaantal dan misschien aan de gelijktijdig gehouden Christmas Decoration Fair (eerste keer dat deze gehouden werd, lees ik hier op Weblog Zwolle)…?
    Wanneer checken mensen nou eens welke evenementen er gelijktijdig gepland zijn in dezelfde sfeer?
    Maar het ?©?©n hoeft natuurlijk het ander niet uit te sluiten, als de organisaties naar elkaar verwijzen of op elkaar inspelen natuurlijk.

  2. @Marianne: Ik vrees dat de grotere beurzen zich niet veel aantrekken van zo’n kleine maar ozo gezellige wijkbeurs die overigens al 13 jaar lang in hetzelfde weekend wordt gehouden. Zoals je kunt zien is het voor volgend jaar al weer op 8 december vastgelegd.

  3. @Annk:
    Ja, dat bedoelde ik ook in mijn berichtje… De grotere beurzen zien ook alleen hun eigen beurs als belangrijkste, lijkt het altijd… Heel jammer.

Reacties zijn gesloten.