FC Zwolle verliest van AGOVV

|   Laatste wijziging

Apeldoorn – FC Zwolle heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen AGOVV verloren met 2-1.

Zwolle kwam aanvankelijk op voorsprong. Spits Guarino was het die na een half uur de 0-1 scoorde. In de 58e minuut kwamen de Apeldoorners op gelijke hoogte door een doelpunt van Wille. Een kwartier voor het einde van de wedstrijd scoorde V.d. Haar voor AGOVV de winnnende 2-1. Door het verlies zakt FC Zwolle van de 5e naar de 6e positie in de Jupiler League.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

29 gedachten over “FC Zwolle verliest van AGOVV”

  1. Volgens teletekst naar de 6e plaats.

    ==========

    Sorry, had berekend dat Cambuur en Veendam, Zwolle voorbij zouden gaan.
    Bericht is aangepast.

  2. Chipz! Appie scoorde ook nog een own goal?! Sneu natuurlijk, hoewel …

    Op Eurosport zag ik een Itialiaan ook een own goal maken in de slotseconde tegen Spanje (WK zaalvoetbal), waardoor ze de finale misliepen tegen Brazilie. Das pas sneu.

  3. Het gaat weer helemaal de verkeerde kant op met het cluppie ,wordt hoog tijd dat er verandering in komt anders komen ze veel te ver achter .dus Jan Everse moet er flink mee aan het werk anders staat er straks weer een trainer op de keien .

  4. Wat een domme reacties op dit onderwerp zeg.
    El Torro: Het was geen own goal van Appie, er speelt bij Agovv een eredivisie waardige spits met de naam Van der Haar.
    Pieter: Everse is een vakman die Zwolle nog jaren moet behouden,eerst nog een paar jaar trainer en daarna als Technisch directeur.
    eVerse: Doe het lekker onder je eigen naam.
    Ton: zegr iedergeval iets zinnigs AEX is een drama.

    Het zou Zwolle fans eens sieren om nog meer achter je club te gaan staan en meer naar het mooie stadion tekomen.Maar nee mensen kijken eerst weer kat uit de boom en als het dan even tegenvalt(nieuw team/vele blessures gehad of nog etc.)gaan ze weer lekker lopen zeiken.lekker makkelijk.

    Ik heb er alle vertouwen in dat Zwolle nog hoger op de ranglijst komen en Clausie en Jan zijn absolute vakmensen!!!
    Forza Zwolle!!!

    Oja voor de niet kenners:Clausie is Claus Boekweg,Jan is Jan Everse beiden trainer coach van onze prachtige FC

  5. Precies Jeroen, sta achter jou verhaal…

    Het is balen dat ze verliezen omdat we met z’n allen toch hoge verwachtingen hebben van dit seizoen.
    Ik zie het zo dat door allerlei redenen veel spelers nog niet op hun niveau zitten. Dus als team moet er nog hard gewerkt worden om in goede vorm te komen. En volgens mij kunnen ze ons (12e man) daar goed bij gebruiken.
    Dus mensen, niet zomaar wat roepen maar graag realistisch zijn. Valt me op dat er vaak reactieve opmerkingen geplaatst worden en dat vind slappe hap.

    Forza Zwolle!

  6. ik ga iedere week naar het stadion maar iedere week wordt het voetbal ook slechter.lijkt toch helemaal nergens op verliezen van agovv. stelletje volgevreten nachtwachten
    >:(

  7. wat een teleurstelling weer, tegen de eagles was het al bar slecht, dit sloeg alles. toch knap dat mensen als jeroen en mn dit totaal negeren en maar doorratelen over hoe tof het allemaal is met claussie en jan en de 12e man( ook zo,n loze kreet) en het mooie stadion, nog 10 jaar, dan hebben we geen betaald voetbal meer hier in zwolle

  8. nou dan pleurt jij toch nu al lekker op joop! Echte moeimakers hiero. Supporter ben je in goede en slechte tijden. Je bent het niet voor je lol. Het is altijd wat. Als ze wnnen word het licht op Dominggus geschenen en zijn we niet eens meer blij met een overwinning op onze aardsrivaal en nu het even weer slecht gaat hebben we weer wat te zeiken. Inderdaad over 10 jaar geen betaald voetbal mee rin Zwolle, want de supporters van Zwolle weten alleen te zeiken en niet te steunen.
    Ben blij dat het meerendeel gewoon blijft gaan ondanks de resultaten en alle miereneu-kers lekkerthuis blijven zeikers.
    In Jan zie ik eindelijk iemand die mijn vertrouwen heeft. Sinds Gaston Sporre eindelijk weer iemand waarvan ik denk en voel dat het goed is dat hij op deze plek zit.

  9. Everse is wel een goede trainer en mag van mij nog wel 50 jaar blijven, maar dat zegt toch niks over de prestaties van de afgelopen weken….is gewoon zwak, en dan druk ik mij nog voorzichtig uit.

  10. Jeroen JAN en CLAUS kunnen wel vakmensen zijn maar als het materieal wat in het veld staat niet de klasse en de kracht bezit om AGOVV aan te kunnen dan is er toch wat mis of niet .Ik ben altijd jaren naar de ceintuurbaan geweest al toen het nog PEC was .Toen was het ook een goede ploeg maar kwamen als het erop aan kwam altijd te kort ,en dan kun je nog zo,n goede trainer zijn dan nog wordt het niet beter.Veel geld moet er komen om nog betere spelers te kunnen aantrekken anders komen we er niet .

  11. Pfff, hoeveelste staan we dan? Altijd dat gezeik. Seizoen is nog maar net begonnen en we hebben alle kansen nog. We hebben ook goed voetbal gezien dus de kwaliteiten zijn er toch?

  12. In het kampioensjaar 2002 stond de FC vrijwel het hele seizoen ver achter op Excelsior. Toch werden we Kampioen. 😉
    En de uiteindelijke prestatie van vorig seizoen had ook niemand verwacht. 🙂

  13. Almanzo, door de bril van v Vliet? natuurlijk als ik achter ijn club sta ben ik ineens een maatje van v Vliet.
    Weet niet wat er allemaal met jou gebeurt is in Berkum….

  14. @Joop

    Eigenlijk helemaal geen zin om op jou verhaal te reageren. Maar aangezien je dingen suggereert die ik niet gezegd heb toch maar even het volgende onder je aandacht brengen.
    Volgens mij begin ik in mijn vorige stukje met “het is balen dat we verliezen….” Dus Joop, hoezo totaal negeren?

    Maar goed, verder mag je natuurlijk je eigen mening hebben over de fc.
    We gaan het allemaal wel zien!
    Adios!

  15. Oei, gevoelige snaar geraakt almanzo? Sorry man, maar wel ff ontopic blijven hé? Ik scheld niet iedereen uit hoor, maar als jij hier domme aannamens gaat doen kan je dat terug verwachten.

  16. Ik bied een euro voor de seizoenkaarten. Dus Joop en Kees oppleuren en ga maar ergens anders negatief doen.

    Oh ja kees, was jij niet degene die zijn geld terug wilde na de wedstrijd van Jaap Stam?

    Het enige wat jullie kunnen is negatief zeiken op FCZ, er komt nooit inhoudelijk commentaar. Nooit is er iets goed. Jullie zullen wel heel ongelukkig zijn.

Reacties zijn gesloten.