FC Zwolle verliest bij AGOVV in Apeldoorn

|   Laatste wijziging

Apeldoorn – FC Zwolle heeft vrijdagavond de eerste wedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen in de Jupiler League verloren van AGOVV uit Apeldoorn. De uitwedstrijd eindigde in 2-0.

Het team onder leiding van Jan Everse kon niet opboksen tegen de gastheren van de Veluwe. Na een half uur, in de 29e minuut, scoorde Wille de 1-0. In de tweede helft maakte Chadli er in de 55e minuut 2-0 van. Botteghin en Van Polen liepen tegen een gele kaart op. Volgende week vrijdag speelt FC Zwolle de eerste thuiswedstrijd tegen FC Emmen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

28 gedachten over “FC Zwolle verliest bij AGOVV in Apeldoorn”

  1. Het is nooit wat geweest met het betaalde voetbal hier in Zwolle door gebrek aan kapitaal en het zal ook nooit wat worden.Ook een Jan Everse kan daar niet aan bijdragen door gebrek aan geld om goede spelers aan te trekken.

  2. @Pieter….nooit wat geweest? Waar baseer je dat op? Denk dat PEC en FC Zwolle voor een club uit een stadje als Zwolle heel aardig gepresteerd hebben

  3. FC Zwolle speelde zwak en liep tegen een verdiende nederlaag aan. Iets waar trainer Jan Everse ongetwijfeld op terugkomt bij de spelersgroep. “We waren tot niets in staat”, zegt hij in De Stentor. “We staan allemaal te kijken, er was geen druk op de bal. Dat niet iedereen heeft geknokt, valt helemaal niet te accepteren.”

    Everse hoopte dat zijn ervaren spelers de rest op sleeptouw zouden nemen. Iets wat niet gebeurde. “Ook het ervaren kwartet Kras, Botteghin, Reijnen en Van der Haar heeft er niets aan kunnen veranderen. Daar schrik je wel van.”

  4. Ik ben zelf niet geweest maar vrienden wel.
    En zij gaven aan dat het een echt verschrikkelijk was.
    Maar het rare is dat iedereen het 3 maanden terug voor Jan Everse op nam en nu iedereen hem wel kan schieten.

    Laat meneer Everse zelf zo wijs zijn door op te stappen.
    Hij bespaart zichzelf dan een hoop ellende en het is toch vechten tegen de bierkaai.

  5. Everse krijgt het niet op de rit een echte westerling een grootte bek en niks maar dan ook helemaal niks presteren .

    De supporters die het voor hem opnamen werden door hem opgenaaid .

    Jan wees verstandig pak je biezen

  6. Erik ik weet ook wel dat PEC en nu als fc Zwolle in het verleden nog wel eens wat heeft gepresteerd.Heb zelf altijd jaren aan de ceintuurbaan het voetbal gevolgd.Maar het doel om zich in de eredivisie te handhaven hebben ze nooit vast kunnen houden.Daarom zeg ik ook het is niet alleen aan de trainer gelegen maar ook een kwestie van het grote geld.

  7. Tja, dat stigmatiserende, of het nu westerlingen of surinamers of marokkanen zijn, ik kan er niet zo goed tegen. Ik ken zat sympathieke westerlingen.

  8. @ Pluisje, niet alle Duitsers waren fout, sterker nog veel Duitse dames komen de toets der kritiek uitstekend door. Wel heb ik bijvoorbeeld weinig humor bij onze oosterburen ontdekt. Als je echter een Linda en/of Rudy Carell-fan bent denk je daar ongetwijfeld anders over. Zal allemaal wel iets met nuance te maken hebben 😉

  9. grapje. je snapt ‘m of je snapt ‘m niet.

    heeft idd niets met het onderwerp te maken.

    Laat appie vd haar aub weer in het centrum van de verdediging spelen JE. Weinig sturing achterin. En je middenveld wordt er niet dynamischer op. Zeker met eenzelfde type middenvelder ernaast (lees ER). Het middenveld moet meer draaiend worden. Dwz lopende middenvelders die in de 16-meter komen en de nr.10 overlappen. Anders statisch en makkelijk te verdedigen.

    Gr.

  10. Ok on topic maar weer, Appie idd achterin en van daaruit doorschuiven waar t kan. Maar westerlingen hebben niet allemaal per definitie een grote bek zonder te presteren. ?

  11. Joppuh

    Onze trainer doet al voor het 4e seizoen een poging iets van FC Zwolle te maken. Nou alleen het tweede seizoen was iest.
    De andere twee waren matig en dit seizoen verwacht ik er heel weinig van. Een kampioensteam kan verliezen, maar niet op de wijze zoals nu is gebeurd.

    Onze trainer heeft een grote mond en geeft aan dat wij bij de eerste 3 eindigen. Binnen drie weken komen de eerste smoesjes alweer.
    Geen geld, geschorsten etc etc etc. Hij is zelf verantwoordelijk voor de nieuwe aankopen en voor de smalle selectie.

    Alle nederlandse spelers die hem niet “bevielen” spelen nu elders in het betaalde voetbal. En dan ook nog eens in de basis.
    Korf, Jansen, Boerrigter, Jongsma. Je kan je dus afvragen of Everse het zelf wel helemaal op een rijtje heeft.

  12. 😀 @ Pluisje, geef graag een vermeend grapje een serieuze kwinkslag.

    On-topic: Als die beide gele kaarten niet door bezieling/vechtlust kwamen, als ze “niet functioneel waren”; zijn het idd 3 l*llige punten. Het zal mij verbazen als Jan ze niet op scherp heeft gekregen voor de 1e minuut. Als trainer ben je dan altijd afhankelijk van de uitvoering, kun je enkel in de rust nog corrigeren. Hoe het ook zei: Slappe hap is nooit verklaarbaar!

  13. Een enorm duur stadion en relatief veel verliezen…
    FC Zwolle stelt gewoon niks voor!
    Door Ughh, op 8 augustus 2009 om 00:38

    Heb je ook feiten of roep je zo maar wat?

Reacties zijn gesloten.