FC Zwolle speelt gelijk tegen RKC

|   Laatste wijziging

Zwolle – FC Zwolle heeft vrijdagavond voor 5.200 toeschouwers in het Oosterenkstadion gelijk gespeeld tegen de nummer twee RKC Waalwijk. De uitslag werd 1-1.

In de eerste helft van de wedstrijd vielen er geen doelpunten. In de 51e minuut scoorde ex-Zwolle speler Ruud Berger via een penalty de 0-1. Vijf minuten later was het Dave Huijmans die voor de FC Zwolle de gelijkmaker noteerde. Scheidsrechter Liesveld deelde aan Giglio, Grizolli en Kleizen gele kaarten uit. Zwolle staat door het gelijkspel nu op een zevende plaats in de Jupiler League. RKC daalde naar de derde stek.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

12 gedachten over “FC Zwolle speelt gelijk tegen RKC”

  1. Vergeet ook vooral niet in het verslag te vertellen dat die nr 15 van RKC Thiago gewoon een schop geeft terwijl er geen bal in de buurt is en dat die blinde grens dat gewoon niet heeft gezien terwijl hij er met de neus boven op staat. En dat de grens gewoon iedere te laat was om buitenspel wel of niet te kunnen zien >:(

    Zo ik ben me verhaal weer kwijt 😀

  2. Vind het vaak goedkoop de schuld af te schuiven op de scheids………..nu niet !
    Zwolle speelde vanavond tegen 2 tegenstanders, RKC en de scheids.
    Nu begrijp ik ook meteen waarom RKC nog geen uit-nederlaag heeft geleden want dit stonk gewoon naar de misdaad.

  3. Er zijn aardig wat berichten verwijderd die er eerst in stonden ook die van mij en van Natascha zie ik ook niet meer staan

    ============

    Zoals bij de Algemene Log beschreven was er zaterdag tot 14.00 uur een storing op Weblog Zwolle. Dit kan de verwijderde berichten verklaren. Excuses !!

Reacties zijn gesloten.