Weinig problemen dienstregeling NS in Zwolle

Foto van auteur

De nieuwe dienstregeling van de NS heeft ook vanmorgen voor zover bekend weinig problemen opgeleverd op het station in Zwolle.

Sinds zondag 10 december zijn de vertrek- en aankomsttijden van veel treinen veranderd. Volgens reizigersvereniging Rover is het noorden van het land inclusief Zwolle er slecht vanaf gekomen. Vooral de overstappers vanuit Raalte en Kampen moeten nu langer wachten. De meeste reizigers zijn goed geïnformeerd over de nieuwe dienstregeling.
Bron: RTV Oost

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “Weinig problemen dienstregeling NS in Zwolle”

  1. Ben vanmorgen een half uur eerder van huis vertrokken om de trein van 8.06 uur richting Almelo te halen. Net als de trein van Theo vertrok hij op tijd. Normaal neem ik de trein van 8.21 uur en ben dan ongeveer 9.00 uur in Almelo. Nu dacht ik dat de trein van 8.06 uur ook eerder in Almelo zou aankomen. Dus niet! Waarom vertrekt de trein dan een kwartier eerder als voorheen? Ik was nu ook 9.00 uur in Almelo.

  2. ’t Is vooral wel even opletten om ’s ochtends vroeg het standaardloopje naar perron 5 te verschuiven naar perron 7. Nu ineens de gedachten erbij hebben als je aan het lopen bent 😛

  3. Dat lijkt me knap ellendig ja….. je moet dus wel echt eerder wakker worden en niet op de automatische piloot gaan draaien om vervolgens pas ergens op je bestemming wakker te worden. Je kan zomaar in een andere plaats uitkomen ;D
    Nja, na enige tijd heeft de automatische piloot zich vast ingesteld op de nieuwe situatie.

Reacties zijn gesloten.