SWZ krijgt pluim van ministerie van VROM

Foto van auteur

Woningstichting SWZ heeft een positieve beoordeling ontvangen van het ministerie van VROM over haar prestaties in 2005. Jaarlijks ontvangen woningcorporaties een zogenoemd prestatieoordeel van het ministerie. Vooral het verbeteren van de leefbaarheid in wijken, de wijkvernieuwing in Holtenbroek en de bijdrage aan de woningproductie in Zwolle zijn voor SWZ positief beoordeeld.

VROM spreekt haar waardering uit over het leefbaarheidsproject in Holtenbroek. In het prestatieoordeel wordt melding gemaakt van de wijkvernieuwing in Holtenbroek, hetgeen landelijk steeds meer als voorbeeldproject wordt beschouwd. Daarnaast spreekt het ministerie haar waardering uit over de manier waarop SWZ in Zwolle zoekt naar oplossingen voor multiprobleemhuishoudens. Het ministerie onderschrijft verder de ambitie van SWZ om een hoog aandeel te hebben in de woningproductie in Zwolle.

Ook zijn er aandachtspunten voor SWZ. Zo moet SWZ de inzet op het gebied van leefbaarheid goed afstemmen met de verwachtingen van partijen waarmee wordt samengewerkt in de verschillende wijken.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)