Limburgse band Rowwen Hèze komt naar Zwolle

Foto van auteur

De muzikaalste feestband van Nederland komt donderdag 21 december naar Hedon. Al meer dan 20 jaar speelt Rowwen Hèze het publiek plat met een vrolijke mix van Ierse folk, polka, texmex, rock, ballads en de lokale fanfare. Het nieuwe album Rodus & Lucius kwam op nummer 1 binnen in de Mega Album Top 100 en een tour langs de Nederlandse clubs kon niet uitblijven.

In de laatste jaren heeft Rowwen Hèze zichzelf bewezen als een van de meest krachtige en vernieuwende bands uit de Nederlandse muziekgeschiedenis. Hoewel hun teksten moeilijk te begrijpen zijn voor mensen die het Limburgse dialect niet begrijpen, heeft de band uit het kleine plaatsje America een solide live-reputatie opgebouwd in het gehele land.

Zowel recensenten als de Rowwen Hèze-liefhebbers zijn meer dan enthousiast over het laatste werk van het ‘bandje’ uit Limburg. Kreten als: ‘Virtuoos’, ‘Alles klopt’ en ‘Album van grote klasse’ reflecteren de reacties van menig muziekliefhebber. Tijdens het optreden vanavond zal Rodus & Lucius uitgebreid aan bod komen maar klassiekers als ‘Bestel Mar’, Limbyrg (Kwestie Van Geduld) en Auto, Vliegtuug worden vast niet vergeten…

Kaarten zijn verkrijgbaar via VVV en Plato te Zwolle en via www.hedon-zwolle.nl Entree is €20,00 (excl. €1,- servicekosten) en de deuren gaan 21 december open om <?XML:NAMESPACE PREFIX = X?XML /><X?XML:NAMESPACE prefix=”st1″ ns=”urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags”></X?XML:NAMESPACE>20:00 uur.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)