GroenLinks Zwolle zoekt kandidaat-gemeenteraadsleden

Foto van auteur

Zwolle – Voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 is GroenLinks Zwolle op zoek naar kandidaat-(burger)raadsleden (m/v/x).

“Wil jij je groene, eerlijke en inclusieve idealen waarmaken en je daarom inzetten voor onze gemeente? Dan zijn wij op zoek naar jou!”, laat GroenLinks Zwolle weten.

Samen met de fractie vertegenwoordig jij GroenLinks naar buiten toe. De fractie op zoek naar een mix aan talenten. Een combinatie van denkers en doeners, van nieuw en ervaren, bepaalt straks het succes van GroenLinks in Zwolle. Daarbij zijn zij vooral op zoek naar mensen die nu ondervertegenwoordigd zijn in Zwolse politiek.

Ben je enthousiast of wil je graag meer weten? Meld je dan aan voor de online informatiebijeenkomst op woensdagavond 31 maart. Of vraag het informatiepakket aan met daarin meer informatie over de procedure en de profielschets. Dit informatiepakket wordt je een week voor aanvang van de informatiebijeenkomst toegestuurd.

Wil jij je aanmelden voor de informatiebijeenkomst, het informatiepakket ontvangen, of heb je vragen? Mail dan naar kandidatencommissie@groenlinkszwolle.nl.