Duizendste afspraak Studentaanhuis.nl

Foto van auteur

Zwolle – Inwoners van Zwolle hebben in het afgelopen half jaar massaal gebruik gemaakt van de diensten van Studentaanhuis.nl want binnenkort zal het duizendste huisbezoek plaatsvinden. Een student van Hogeschool Windesheim zal een inwoner gaan helpen met problemen of vragen over hun computer, mobiele telefoon, digitale camera, televisie, of andere apparaten. Na een succesvolle testperiode in Zwolle, is Utrecht de tweede stad die deze nieuwe betaalbare vorm  van studentenhulp, onder de naam Studentaanhuis.nl, aanbiedt.

 

Hulp bij computerproblemen is niets nieuws, maar Studentaanhuis.nl gaat veel verder. Zo helpen de studenten onder andere bij het aanleggen van een draadloos netwerk, of het realiseren van een e-mail account, het instellen van televisiekanalen of geven zij uitleg over de mobiele telefoon, digitale camera, hoe foto’s op de computer gezet kunnen worden, een album moet worden gemaakt en vele andere zaken. Hierdoor onderscheidt Studentaanhuis.nl zich van alle andere bestaande services.

Jan Morriën, oprichter van Studentaanhuis.nl: “Wij willen huishoudens goede professionele service bieden voor een betaalbare prijs. Door ICT-studenten te koppelen aan huishoudens kunnen we dat realiseren en daarbij kunnen de studenten hun kennis in de praktijk brengen. Een win-win situatie. Ik vind het fantastisch dat we nu al de duizendste inwoner van Zwolle deze unieke service aan kunnen bieden.

De studenten verdienen meer dan met andere bijbanen en de klanten betalen een, met andere diensten vergeleken, zeer laag tarief voor . In de testperiode hebben we gemerkt dat ook veel ouderen graag persoonlijke hulp aan huis willen, ze vinden het prettig om in de eigen omgeving dingen op hun eigen computer, of andere apparaten, van de studenten te leren. Daarnaast zijn er ook veel mensen die geen tijd of zin hebben om hun pda te synchroniseren, de muziek van hun computer op de audio installatie aan te sluiten, of een back up te maken.”

 

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

11 gedachten over “Duizendste afspraak Studentaanhuis.nl”

  1. @Larry
    Ik bevorder de gezelligheid in de samenleving en doe dit zonder winstoogmerk.

    Terroriseren ? Nee, dat vindt plaats aan de hand van fysiek geweld. Je kunt het hoogstens indoctrinatie noemen. ;D

  2. Goedgekeurd door de reclamecodecommissie; er bestaat grote behoefte aan een positief geluid. Als tegenhanger van dat verbitterde gezuur. Succes met je gezellige missie!